Έχεις sling? Μπορείς να θηλάσεις!

Με τη βοήθεια της καλής μας Στέλλα (sstamoul) μπορείτε εύκολα αλλά και διακριτικά να θηλάσετε το μωράκι σας στο ring sling όπου κι αν βρίσκεστε, ότι κι αν κάνετε!!

Η θέση αυτή είναι κατάλληλη για μωράκια από την πρώτη μέρα μετά τη γέννησή τους. Μπορείς να θηλάσεις το μωράκι σου στο ring sling έχοντας μάλιστα τα χέρια σου τελείως ελεύθερα.

 Χρησιμοποιώντας την ουρά ως "κάλυψη", μπορείς να θηλάσεις διακριτικά ακόμα και σε δημόσιο χώρο χωρίς κανείς να μπορεί να δει ότι το μωράκι σου τρώει.

1. Φόρεσε κανονικά το sling σου και κράτησε το μωρό σου αγκαλιά, ψηλά στον ώμο σου, με το αντίθετο χέρι απ' αυτό που έχεις τους κρίκους.

2. Στη συνέχεια πέρασε τα πόδια του ανάμεσα στο sling και το σώμα σου (να βγαίνουν από την κάτω πλευρά). Tέντωσε το ύφασμα τραβώντας το με τα χέρια σου το κάτω μέρος ως κάτω απ' τα γόνατα του μωρού και το πάνω μέρος ψηλά στην πλάτη του.

3. Πιάσε τα ποδαράκια του μωρού και φέρτα και τα δυο στην πλευρά που είναι οι κρίκοι, ξαπλώνοντας το μωρό σου.

4. Συνέχισε να στηρίζεις το κεφάλι του αν χρειάζεται και φέρε το μωρό σου στη θέση που πρέπει για να θηλάσεις: το κεφάλι του στην ίδια ευθεία με την πλάτη του, όλο του το σώμα στραμμένο προς το στήθος σου. (Αν σε βολεύει καλύτερα, μπορείς να είσαι καθιστή μέχρι και το επόμενο βήμα για καλύτερο έλεγχο).

Διαβάστε τη συνέχεια 

Το άρθρο συνοδεύεται από φωτογραφίες αλλά και από βιντεάκια που προσφέρουν μεγαλύτερη βοήθεια στις νέες μανούλες που ανακαλύπτουν τώρα τις πολλαπλές χρήσεις του ring sling!


Σχόλια