Διαγωνισμός Αγάπης-Η συμμετοχή μας!

Σε προηγούμενη ανάρτηση είχα αναφερθεί στο Διαγωνισμό Αγάπης που έχει διοργανώσει η ΜαρίαΖ από το Keep Thinking και ο οποίος έχει σαν θέμα του την ΑΓΑΠΗ αφού στις 14 Φεβρουαρίου είναι του Αγίου Βαλεντίνου.

Ζητάει λοιπόν από τους αναγνώστες της να δημιουργήσουν έργα τέχνης από διάφορα υλικά που στην ουσία τα είχαν για πέταμα. Δεν χρειάζεται όμως τα έργα τέχνης να είναι αποκλειστικά για τον Άγιο Βαλεντίνο. Οι αναγνώστες της μπορούν να δημιουργήσουν οτιδήποτε αρκεί να το έχουν φτιάξει με πολύυυυυυυυυυυυυυυυυ αγάπη, να το χαρίζουν σε κάποιον που αγαπούν, ακόμα και με τον τρόπο που αγαπούν.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 13 Φεβουαρίου 2011 και μπορείτε να συμμετέχετε κι εσείς ανεβάζοντας απλά τις φωτογραφίες με τα αγαπησιάρικα έργα σας στο Greecycle Μοναδική προϋπόθεση να γίνεται μέλη του forum!

Φυσικά δεν μπορούσε η Mamma El να είναι εκτός συναγωνισμού. Και εφόσον  είχα ήδη μισοέτοιμο στο σπίτι ένα μπαστούνι της βροχής (μουσικό όργανο) βρήκα το κίνητρο να το τελειώσω. Ορίστε λοιπόν και η δική μας συμμετοχή που θα τη βρείτε εδώ




Σχόλια

  1. Καλή επιτυχία φιλενάδα!!!!! Πολύ γέλιο έχει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γέλιο έχει.............. γιατί σου προκαλεί γέλιο δεν το κατάλαβα!!!! Anyway!
    Πέρα από το παραπάνω, εσύ με ψήφισες; Εεεεεεεε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε;
Σχολιάστε...............