Οι προτάσεις της Ολίβιας!


Σήμερα διαβάζοντας το ιστολόγιο της Ολίβιας-"Είμαι μαμά" έπεσα πάνω στην ανάρτηση με τίτλο:

Φτιάξτε τις δικές σας κηρομπογιές στα αγαπημένα σας σχήματα

και αμέσως  άρχιζα να τη διαβάζω.

Η Ολίβια μας προσφέρει απλόχερα τις πιο καταπληκτικές προτάσεις είτε για αγορά διαφόρων προϊόντων, είτε για το πως θα μπορέσουμε να κάνουμε ανακύκλωση σε κάποια πράγματα που έχουμε στο σπίτι μας αλλά μοιράζεται και μαζί μας τις προσωπικές της στιγμές με την οικογένεια της. Και φυσικά μας έχει μαγέψει όλους με τα υπέροχα βιντεάκια που ετοιμάζει κατά καιρούς αλλά και τους διαγωνισμούς που διοργανώνει στο "Είμαι μαμά!"  Να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι έχει και νέο λουκ ε;

Η συγκεκριμένη ανάρτηση με ενδιαφέρει άμεσα, είμαι σίγουρη ότι το ίδιο θα συμβεί και σε εσάς, γιατί συνέχεια μαζεύω από το δωμάτιο των κοριτσιών μου κομματάκια από κηρομπογιές διαφόρων χρωμάτων και αναγκάζομαι να τις πετάξω. Τώρα όμως, με τη λύση που μας προτείνει η Ολίβια, δεν θα χρειαστεί να το ξανακάνω! Να είστε σίγουροι ότι θα το ευχαριστηθούν και τα παιδιά σας. Και ανακύκλωση θα κάνετε και θα γλιτώσετε και τα λεφτά που θα δίνατε προκειμένου να αγοράσετε καινούργιο πακέτο με κηρομπογιές.

Θέλετε να μάθετε πως; Απλά δείτε το ανάλογο βιντεάκι που ετοίμασε η Ολίβια-με λεπτομερή περιγραφή-και θα ανακαλύψετε και εσείς πόσο απλό και εύκολο είναι να δημιουργήσετε τις δικές σας κηρομπογιές και φυσικά σε όποιο σχήμα εσείς επιθυμείτε!!!!!

Σχόλια