Χριστουγεννιάτικο παζάρι!

Το νηπιαγωγείο μας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε διοργάνωσε Χριστουγεννιάτικο παζάρι με υπέροχα διακοσμητικά-και όχι μόνο-για τα Χριστούγεννα και έκθεση βιβλίων προσφορά των εκδόσεων Παπαδόπουλος.

Σχεδόν όλοι οι γονείς βοηθήσαμε ώστε να στηθεί αυτό το παζάρι. Φτιάξαμε γλυκά, κέικ, μπισκότα, διακοσμητικά, κάρτες κλπ. Επίσης τους βοηθήσαμε στο στήσιμο των "προϊόντων", στις βάρδιες αλλά και στο μάζεμα.

Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι το νηπιαγωγείο θα διοργανώσει το παζάρι ψάχναμε με τα κορίτσια για το τι θα φτιάξουμε. Τελικά, μία μέρα, η Νεφέλη γύρισε σπίτι με ένα υπέροχο μπρελόκ φτιαγμένο από πλαστικές κλωστές, τις γνωστές με την ονομασία scoubintous. Και τότε μου ήρθε η ιδέα! Θα φτιάχναμε τέτοια μπρελόκ!!!!

Κάτω από το γραφείο που δουλεύω έχω ένα παιχνιδάδικο και την αμέσως επόμενη μέρα πήγα και ρώτησα αν έχουν scoubintous. Βρήκα ένα μεγάλο κουτί με πολλές κλωστές και κάποιες χαντρούλες, πήρα από ένα στην καθεμία και οι κατασκευές ξεκίνησαν! Λίγες μέρες πριν το παζάρι, ξαμολήθηκα και για κρίκους για να είναι ολοκληρωμένα τα μπρελόκ μας και ιδού το αποτέλεσμα!


Επίσης, η νηπιαγωγός ζήτησε και γλυκάκια, για να κερνάμε τον κόσμο που επισκέπτεται το παζάρι αλλά και για να τα πουλήσουν. Αποφάσισα λοιπόν να τους φτιάξω μπισκοτάκια. Πήγα σε ένα βιβλιοπωλείο, πήρα χρωματιστή ζελατίνα και κορδέλα και έφτιαξα φρεσκότατα μπισκοτάκια κανέλας και σοκολάτας σε χριστουγεννιάτικα σχήματα, όπως αστεράκια και αγγελάκια.





Τα γλυκά περιττό να σας πω ότι έφυγαν μέσα σε χρόνο dt, το ίδιο και πολλά διακοσμητικά. Τιμήσαμε και εμείς το παζάρι μας και πήραμε στολίδια για το δέντρο και υπέροχα cupcakes σοκολάτας που είχε φτιάξει μια άλλη μανούλα!

Το κυριότερο όμως, ήταν, ότι ήρθαμε ακόμα πιο κοντά γονείς και εκπαιδευτικοί και περάσαμε ένα Σαββατοκύριακο σούπερ!!!!!

Θα έχουμε κι άλλες αναρτήσεις για τις εκδηλώσεις του νηπιαγωγείου. Γιατί δεν τελειώσαμε εδώ!!!!


Σχόλια

  1. Πρώτα από όλα και του χρόνου για το στόλισμα!! Υπέροχο δεντράκι!! Τα γλυκά φαίνονται απίστευτα!! Θα πρέπει να τα ευχαριστήθηκαν οι γονείς και τα παιδιά που τα τίμησαν!! Μπράβο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπράβο για τη συμμετοχή και τη δημιουργικότητα!!!!Μακάρι να ήταν όλοι τόσο άμεσοι όσο εσύ!!! Τα μπρελόκ είναι όμορφα και τα κουλουράκια φαίνονται τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα μπισκότα έφυγαν σε χρόνο dt! Τα μπρελόκ πάλι όχι! Δεν πειράζει. Η νηπιαγωγός είπε ότι θα κάνει κλήρωση σε ότι έμεινε και θα μοιραστούν στα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε;
Σχολιάστε...............