"Ο Παπουτσής και τα ξωτικά"


Η ρόδα του χρόνου γυρνά,
Χριστούγεννα ήρθαν ξανά.
Καμπάνες γλυκές θα χτυπήσουν,
γλυκάκια παντού θα μυρίσουν!

Εμείς οι μικρούληδες όλοι μαζί,
με χαρά ετοιμάσαμε,
τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή.
Πανηγύρι αγάπης γλυκιάς,
μεσ'  τα φώτα
Δεκεμβριάτικης βραδιάς!

Σας περιμένουμε 
όλους στη γιορτή,
με το άγχος του
πρωταγωνιστή!!!!!

Χειροκροτήματα
θέλουμε όλοι ζεστά,
να ζεστάνετε εμάς τον
"Παπουτσή και τα ξωτικά"!!!!!


Η ώρα της γιορτής του νηπιαγωγείου, λοιπόν, είχε φτάσει χθες στις 18:00 το απόγευμα και όλα τα πιτσιρίκια με τους γονείς τους άρχισαν να καταφθάνουν στο χώρο του γειτονικού δημοτικού σχολείου που μας φιλοξένησε στο μικρό και ζεστό του αμφιθέατρο!

Τα παιδάκια ντυμένα με τις στολές τους, όπου η μία ήταν καλύτερη από την άλλη, βρέθηκαν με τους φίλους τους, έβγαλαν φωτογραφίες και κάθισαν στα παγκάκια τους έτοιμα για να ξεκινήσει η γιορτή. Οι μαμάδες και οι δασκάλες φρόντιζαν για τις τελευταίες λεπτομέρειες, ώστε όλα να είναι άψογα και οι μπαμπάδες έριχναν μια τελευταία ματιά στις φωτογραφικές μηχανές και στις κάμερες. Ε, δεν θα αποθανατίσουμε τα βλαστάρια μας μια τέτοια μέρα; Παρόλα αυτά οι δασκάλες είχαν μεριμνήσει και είχαν ζητήσει να καταγραφεί η γιορτή σε βίντεο αλλά και να φωτογραφηθούν τα μικρά μας!

Τα φώτα χαμήλωσαν και η γιορτή ξεκίνησε!

Τα πιτσιρίκια μας ήταν άψογα, τα λόγια τους τα ήξεραν νεράκι, οι κινήσεις τους ήταν τόσο αέρινες, σκερτζόζες και αστείες που δεν θα μπορούσαν παρά να εισπράξουν το μεγαλύτερο και το πιο δυνατό χειροκρότημα όλων μας. Ειδικά τα παιδάκια του τμήματος ένταξης, τα οποία κατέβαλλαν μεγάλη προσπάθεια όχι μόνο να παραμείνουν στη σκηνή αλλά και για να πουν τα λόγια τους. Κυριολεκτικά "έκλεψαν" την παράσταση!!!!!

Από τη στιγμή που αντίκρισα τη στολή της κόρης μου στο σπίτι έλεγα ότι η γιορτή θα ήταν "υπερπαραγωγή". Και δεν είχα άδικο! Το αποτέλεσμα μας αποζημίωσε όλους.

Και το κυριότερο; Τα παιδιά το χάρηκαν περισσότερο από εμάς!!!!!

Μετά την παράσταση ο Σύλλογος Γονέων κέρασε τα ταλαντούχα παιδάκια μας ένα πιατάκι με υπέροχες λιχουδιές, συγχαίροντας τα για την ερμηνεία τους!

Σήμερα το πρωί, παραδώσαμε τις στολές στο νηπιαγωγείο, ώστε να δοθούν στα παιδιά του ολοήμερου τμήματος. Βλέπετε, η δική τους γιορτή (το ίδιο έργο), θα γίνει την Πέμπτη. 




Καλές γιορτές σε όλους από τα παιδιά του κλασικού τμήματος του 6ου νηπιαγωγείου και την μικρή "ωραία μου κυρία"!!!!



Σχόλια