Και μετά το διαγωνισμό τι έπεται;


Ο διαγωνισμός μας σε συνεργασία με την εταιρεία Madmonkey τελείωσε. Όχι όμως και η συνεργασία μας. Η εταιρεία, λοιπόν, προσφέρει στους αναγνώστες του Mamma El εκπτωτικά κουπόνια προσφοράς 20%, σε οποιοδήποτε προϊόν κι αν επιλέξουν. Τα κουπόνια ισχύουν μέχρι τις 30 Απριλίου, για αυτό σπεύσατε!

Είναι μια καλή ευκαιρία να ανανεώσετε το χώρο σας χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία! 

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε E-mail στο gelissavet@gmail.com με την ένδειξη Εκπτωτικό κουπόνι Madmonkey και αμέσως θα παραλάβετε έναν κωδικό που θα σας χρειαστεί για την αγορά σας.

Και τώρα οδηγίες προς ναυτιλομένους! 

Πως θα χρησιμοποιήσετε τον κωδικό σας, ώστε να πετύχετε την έκπτωση στις αγορές σας από τη σελίδα της Madmonkey;
Μπαίνετε στη σελίδα της εταιρείας, χαζεύετε λίγο στα προϊόντα της μέχρι να καταλήξετε σε αυτό που σας ενδιαφέρει. 
"Ανοίγετε" το προϊόν για να το εξετάσετε καλύτερα και φυσικά να το παραγγείλετε. 
Πατάτε στην ένδειξη "Προσθήκη στο καλάθι" και αυτόματα το προϊόν έχει καταχωρηθεί στη λίστα αγορών σας. Τι κάνετε μετά;

Πατάτε πάνω δεξιά, ναι εκεί που γράφει καλάθι, για να σας ανοίξει η λίστα αγορών σας. 
Αφού ανοίξει η σελίδα με τη λίστα αγορών σας θα παρατηρήσετε ακριβώς από κάτω την ένδειξη που λέει "Εισάγετε αριθμό κουπονιού έκπτωσης". 
Εκεί θα πληκτρολογήσετε τον κωδικό του κουπονιού που έχετε λάβει από εμάς και αυτόματα θα λάβετε την έκπτωση του 20%. 

Πανεύκολο έτσι;




Αν μέχρι τώρα δεν έχετε χρησιμοποιήσει αυτοκόλλητα τοίχου για να διακοσμήσετε το σπίτι σας μάλλον έφτασε η στιγμή να το κάνετε. Τα δωμάτια των κοριτσιών μου είναι διακοσμημένα με τέτοια αυτοκόλλητα και ένα θα σας πω. Κυριολεκτικά έχουν αλλάξει την αισθητική των δωματίων. Οι τοίχοι τους δεν είναι ψυχροί και άδειοι αλλά έχουν αποκτήσει ζωή και καλαισθησία! Μοιάζουν με πίνακες ζωγραφικής. Ειδικά της μεγάλης που τα αυτοκόλλητα εκτείνονται σε όλους τους τοίχους γύρω-γύρω του δωματίου της. Και το πιο καλό από όλα; Αν θέλετε να τα ξεκολλήσετε δεν χαλάει και ο τοίχος! Δεν ξεφλουδίζει η μπογιά. Πολύ σημαντικό αυτό!

Προσοχή όμως! Θα πρέπει να ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες χρήσης ώστε να έχουν και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής τα αυτοκόλλητα τοίχου σας. Δηλαδή; Πρώτα καθαρίζουμε τον τοίχο καλά με ένα υγρό πανί και το αφήνουμε να στεγνώσει καλά. Κατόπιν κολλάμε το αυτοκόλλητο καλά πιέζοντας με το χέρι μας καθώς κολλάμε (δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε πως γίνεται-στις οδηγίες έχει εικονίτσες και σας δείχνει τον τρόπο). Μετά θαυμάζουμε το αποτέλεσμα!

Είναι μια εύκολη και όχι πολυέξοδη λύση ανανέωσης του χώρου μας με καταπληκτικά αποτελέσματα αφού μπορείτε να αυτοσχεδίασετε και να δημιουργήσετε τις συνθέσεις που εσείς θέλετε, χωρίς περιορισμούς.

Θα ήταν ευχάριστο για εμάς, μετά τις αγορές σας, αν μας στέλνατε και φωτογραφίες για να θαυμάσουμε τις αυτοκόλλητες "δημιουργίες" σας. Καλές αγορές!


Σχόλια