Madmonkey αυτοκόλλητα - Διαγωνισμός



Μαμάδες και μπαμπάδες πέρασε καιρός από τον τελευταίο διαγωνισμό και είπαμε να σας κάνουμε δώρο μία ανανέωση διακοσμητική με αυτοκόλλητο τοίχου για ένα τυχερό παιδικό δωμάτιο. Εδώ να ευχαριστήσουμε την σελίδα Madmonkey για αυτή τους την προσφορά. 

Να τους γνωρίσουμε όμως λίγο καλύτερα;



Το madmonkey σας παρουσιάζει την πιο έξυπνη, γρήγορη κ οικονομική λύση για να αλλάξετε διάθεση. Τώρα η διακόσμηση του σπιτιού ή της επιχείρησή σας γίνεται όσο συχνά θέλετε με τον πιο οικονομικό τρόπο. Η συλλογή μας αποτελείται από νέα σχέδια αυτοκόλλητων τοίχου για να διακοσμήσετε: το παιδικό δωμάτιο, το σαλόνι, το μπάνιο και όλους τους χώρους του σπιτιού σας, ή και τους χώρους της επιχείρησής σας. Όλα μας τα σχέδια παράγονται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και μεγεθών, ώστε να ταιριάξουν απόλυτα σε όποιο σημείο εσείς επιλέξετε. Η εφαρμογή τους είναι εύκολη και γρήγορη, χωρίς νερά, κόλλες και ειδικά εργαλεία. Χρειάζεστε μόνο την ειδική σπάτουλα που σας προμηθεύουμε εμείς και, ακολουθώντας τις οδηγίες μας σε λίγα λεπτά αλλάζετε όψη σε κάθε χώρο. Επιπλέον η ομάδα του madmonkey προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις-πακέτα διακόσμησης. Δημιουργούμε στυλ με φρέσκες ιδέες και ανατρεπτικές προτάσεις για τη διακόσμηση του χώρου σας στις πιο οικονομικές τιμές.

Πού θα τους βρείτε;

Πάρτε μία γεύση από τα αυτοκόλλητα που υπάρχουν:


Θέλετε τώρα που τους γνωρίσαμε καλύτερα να δούμε τι μας προσφέρουν; 

Ο τυχερός νικητής θα έχει την δυνατότητα 
να επιλέξει από την μεγάλη γκάμα χρωμάτων και σχεδίων 
(την οποία μπορείτε να δείτε εδώ:
για τους μικρούς μας φίλους)  
αυτοκόλλητων αξίας 30€. 


Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι 
τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012!

**ΕΠΙΠΛΕΟΝ (πέρα από τον διαγωνισμό)
για όλους τους αναγνώστες μας
προσφέρουν ένα εκπτωτικό κουπόνι -20%
για οποιαδήποτε αγορά προϊόντων.
Το κουπόνι ισχύει για 2 μήνες για την πρώτη σας αγορά.
Προϋπόθεση να είστε αναγνώστες μας και
Like στην σελίδα Facebook Madmonkey.

Πώς θα πάρετε μέρος;

1. Θα πρέπει να κάνετε Like στην σελίδα του Madmonkey στο Facebook.
2. Θα πρέπει να είστε αναγνώστης μας.
3. Θα πρέπει να στείλετε e-mail στο gelissavet@gmail.com με την ένδειξη "Για τον διαγωνισμό Madmonkey" απαραίτητα το ονοματεπώνυμό σας, την διεύθυνσή σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Προσοχή:

Εάν κάποιο από τα παραπάνω βήματα παραληφθεί, δεν γίνει σωστά, σταλεί διπλή φορά, δεν θα λαμβάνεται υπόψη η συμμετοχή σας.


Καλή επιτυχία!



Σχόλια

  1. Χαίρεται!!! Ο διαγωνισμός αναρτήθηκε και προβάλλεται στο http://winiteasy.blogspot.com/2012/03/facebook_6898.htm και στην σελίδα στο facebook https://www.facebook.com/WinItEasy . Θερμές Ευχές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρυσούλα και Ελένη να στείλετε στο email τα στοιχεία σας αν θέλετε να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε;
Σχολιάστε...............