Προσωπική θετική σκέψη..........


Σήμερα χρειάζομαι τις θετικές σκέψεις όλων σας. Η κουμπαρούλα μου, που είναι έγκυος στα διδυμάκια, πήγε χθες να κάνει εξετάσεις αίματος και καμπύλη ζαχάρου. Δυστυχώς το δεύτερο δεν κατάφερε να το φέρει εις πέρας γιατί δεν άντεξε και έκανε εμετό το διάλυμα. Θα το επαναλάβει σύντομα.

Όταν όμως πήγε να πάρει τις εξετάσεις αίματος έμεινε το ίδιο έκπληκτη όσο και η κοπέλα του μικροβιολογικού, η οποία αναγκάστηκε να κάνει την ανάλυση δύο φορές. Ο αιματοκρίτης της ήταν τόσο χαμηλός που όλοι απορούμε πως στεκόταν όρθια και μάλιστα σε καλή κατάσταση.

17,9 με φυσιολογικές τιμές 30-38!!!!!!

Το ίδιο είπε και ο γιατρός της, επιμένοντας ότι από το μικροβιολογικό έκαναν λάθος, και λέγοντας της να πάει σήμερα το πρωί από το νοσοκομείο, να τις επαναλάβει. Πήγα και εγώ μαζί της με μια μικρή καθυστέρηση (αφού έπρεπε να πάω σχολείο τις μικρές) και δυστυχώς οι εξετάσεις δεν είχαν μεγάλη διαφορά...........19 ο αιματοκρίτης σήμερα!

Γενικά η ίδια έχει χαμηλό αιματοκρίτη, αλλά ο γιατρός απορεί, γιατί όπως της είπε φαίνεται σαν να χάνει από κάπου αίμα-κάτι που δεν αποδεικνύεται από πουθενά-και σαν να της λείπουν δύο φιάλες αίμα. Το αποτέλεσμα; Της έκανε εισαγωγή για μετάγγιση!

Τα μωράκια είναι καλά, τα είδαν στον υπέρηχο, και η ίδια δεν αισθάνεται κάτι διαφορετικό πέρα από κάποιες ζαλάδες που είχε κατά καιρούς. Περιμένω να τακτοποιηθεί στο δωμάτιο της και θα την πάρω τηλέφωνο. Ήθελα να κάτσω και μαζί της αλλά με "έδιωξε" για να έρθω στο γραφείο!

Κοριτσάκι μου οι προσευχές μας είναι μαζί σου!

Σχόλια

  1. ολα καλα να της πανε! Να εχει θετικη σκεψη!! πολλα φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. της δινω ολη μου την θετικη ενεργεια και σκεψη
    να της πανε ολα καλα και προπαντως να μην εχει αγχος ..
    ελα να παρεις ενα βραβειο :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχομαι ολα να πανε καλα και η σκεψη μας μαζι σας.φιλια Ελιζακι μου κ μην ανησυχεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχαριστώ! Περιμένει να της πάρουν ξανά αίμα για να δούμε πόσο ανέβηκε από χθες που έγινε η μετάγγιση. Αν είναι καλές οι μετρήσεις θα βγει σήμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. όλα να πάνε κατευχήν θα την σκεφτομαι και θα προσεύχομαι γιαυτήν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εύχομαι και εγώ με την σειρά μου να της πάνε όλα καλά! Μόλις πάρει στην αγκαλιά της τα διδυμάκια της όλα αυτά θα έχουν ξεχαστεί και θα είναι μια παλιά ανάμνηση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να διευκρινήσω εδώ ότι η κοπέλα δεν μπήκε για να γεννήσει. Ακόμα έχει καιρό. Τώρα θα μπει στον έβδομο.
    Μίλησα προλίγου μαζί της και ακόμα περιμένει τα αποτελέσματα. Τα έδωσαν στην αιμοδοσία και τα καθυστερούν λίγο παραπάνω. Μόλις έχει νεότερα θα με καλέσει.
    Είδε και τα μπεμπάκια της και μου είπε ότι μεγάλωσαν. Μέτρησαν, με μια μικρή απόκκλιση, το βάρος τους. Ο μπέμπης είναι 550 γρμ. και η μπουμπού 580 γρμ.... Και ήταν και ζωηρότατα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε;
Σχολιάστε...............