Γιατί και οι μαμάδες έχουν ψυχή.....

και θέλουν τη βόλτα τους. Έστω και μέχρι την πλατεία Συντάγματος. Έστω και μαζί με τα μικρά τους. Κάποιες προτίμησαν να έρθουν σόλο αφήνοντας τα αγγελούδια τους στα έμπειρα χέρια του μπαμπά ή της γιαγιάς. Αλλες από τα δύο, τρία ή τέσσερα έφεραν μόνο το ένα!

Άλλα μια είναι η ουσία. Ότι όλες περάσαμε υπέροχα. Φαίνεται κιόλας από τα χαμόγελα μας.Η Ολίβια του 'Είμαι μαμά' οργάνωσε μια σουπερ συνάντηση στην πλατεία Συντάγματος το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου στις 5:30 το απόγευμα και πολλές δώσαμε το παρόν.

Στηθήκαμε κιόλας για φωτογραφίες στα σκαλιά της πλατείας και οι περαστικοί μας χάζευαν. Μάλιστα κάποιοι ξένοι μας έβγαζαν και οι ίδιοι φωτογραφίες. Ξαφνικά χτύπησε το τηλέφωνο μιας κοπέλας και ο άντρας της είπε ότι μας έδειχνε η τηλεόραση. Κοίτα να δεις που ένα τσούρμο μαμάδες με καροτσάκια, μωράκια και πιτσιρίκια προκαλεί το ενδιαφέρον πολλών!!!!

Για καφεδάκι δεν πήγαμε και πολύ μακριά. Στη παραδίπλα καφετέρια.

Ήπιαμε το καφεδάκι μας, τα μικρά μας έφαγαν τοστάκια, μιλήσαμε, γελάσαμε, γνωρίσαμε καινούργια πρόσωπα και υπέροχες φατσούλες και ξεφύγαμε λίγο από την καθημερινότητα μας. Αλλά και τα μικρά μας το διασκέδασαν. Έπαιξαν, χόρεψαν, τραγούδησαν, χοροπήδησαν και γενικώς ξεσήκωσαν την πλατεία Συντάγματος.

Τη λίγη ώρα που καθίσαμε περάσαμε υπέροχα. Ευχαριστούμε πολύ την Ολίβια και εύχομαι σύντομα να το επαναλάβουμε. Και να είμαστε ακόμα περισσότερες.

Τελικά μήπως οι μαμάδοσυναντήσεις κάνουν τη διαφορά;


Σχόλια

  1. Ti wraies photos! Mamades enwmenes, pote nikhmenes :)

    Panta na kalopernate!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίες φωτογραφίες και ακόμη πιό όμορφα τα προσωπάκια!! Οι Ελληνίδες Μαμάδες είναι και πολύ σούπερ!! Πρέπει να δείνουμε το παρόν!! Πάντα και παντού!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε;
Σχολιάστε...............