Πάρτι γενεθλίων με διαφορά!










Η προχθεσινή μέρα ήταν ιδιαίτερα γεμάτη. Ήμασταν καλεσμένοι σε ένα πάρτι γενεθλίων σίγουρα πολύ διαφορετικό από τα άλλα. Γιατί το λέω αυτό;

Η μαμά των κοριτσιών που γιόρταζαν είναι παιδαγωγός με σπουδές θεατρολογίας και μαζί με μια επίσης συνάδελφο και κουμπάρα της είχαν ετοιμάσει μια εξαιρετική διαδραστική παράσταση για τα παιδιά. Όταν λέω διαδραστική εννοώ ότι συμμετείχαν και τα ίδια τα παιδιά!

Συζητώντας λοιπόν με την κουμπάρα της μαμάς Ζωής έμαθα ότι ήδη έχουν τυπώσει φυλλάδια  και διαφημίζουν την παράσταση στο διαδίκτυο (δεν κατάφερα να εντοπίσω το blog τους) και έχουν ήδη κλείσει ημερομηνίες για παρουσίαση της παράστασης σε παιδικούς σταθμούς. Τους είπα να μου δώσουν φυλλάδια για να τα δώσω στις νηπιαγωγούς στον παιδικό σταθμό της Ναντίνας μαζί με πληροφορίες μήπως τους καλέσουν στο Δήμο μας!

Η ιστορία μιλούσε για τα χρώματα μιας παλέτας που αποφάσισαν να φύγουν μακριά, να γνωρίσουν καινούργιους τόπους και να ζήσουν νέες περιπέτειες. Πίσω τους άφησαν μόνο το άσπρο και το μαύρο χρώμα που ξεκίνησαν ένα ταξίδι για να καταφέρουν να τα φέρουν πίσω έτσι ώστε ο ζωγράφος να τελειώσει έναν πίνακα. Για να πάρουμε μια ιδέα:

Στην Άνοιξη βρήκαμε το κόκκινο χρώμα!



Στο Καλοκαίρι βρήκαμε το γαλάζιο χρώμα!



Στο Φθινόπωρο βρήκαμε το κίτρινο χρώμα!



Στη νυχτερινή πόλη βρήκαμε το πράσινο, το μωβ και το πορτοκαλί χρώμα!



Ξέχασα να σας πω ότι οι τούρτες των δύο κοριτσιών ήταν επίσης διαφορετικές. Η μαμά Ζωή γιόρταζε τα γενέθλια και των δύο της κοριτσιών αφού οι ημερομηνίες τους ήταν σχετικά κοντά. Αύγουστο η μικρή, κάπου τον Οκτώβριο η μεγάλη. Η τούρτα της μεγάλης ήταν μια κούκλα Barbie με τσουρεκένια φούστα και η τούρτα της μικρής ήταν ένα τρενάκι με το φορτίο του!

Σχόλια