Το "ποτίσατε" να μεγαλώσει;


Κυριακή χθες και αφού τελικά η Νεφέλη διάβασε τις πήραμε μαζί με δυο φιλενάδες τους και ανεβήκαμε στην πλατεία της Ν. Σμύρνης για να κάνουμε πατινάζ στο παγοδρόμιο που είχε στήσει ο Δήμος αλλά και τρενάκι. Όμως η μαμά που μας πληροφόρησε ότι τα είχαν στήσει μάλλον δεν είχε κοιτάξει καλά γιατί ακόμα τα έστηναν. Μάλιστα η μηχανή για τον πάγο δούλευε στο φουλ ώστε να καταφέρει να γεμίσει το παγοδρόμιο με αρκετό πάγο. Και το τρενάκι ήταν σκεπασμένο. Ούτε κόσμος δεν υπήρχε. Οπότε μείναμε με τη χαρά! Δεν πειράζει, έχουμε καιρό μπροστά μας μέχρι τα Χριστούγεννα.

Έτσι γυρίσαμε προς τα πίσω, πήγαμε στα Goodys και φάγαμε, παίξαμε στον παιδότοπο και μετά για καφεδάκι ακριβώς δίπλα, στα Everest! Πήραμε τα καφεδάκια μας οι μεγάλοι, στην πορεία είχαν έρθει άλλες δύο φίλες μας, και κάτσαμε σε μια τύπου παιδική χαρά που έχει φτιάξει ο Δήμος κάπου στην κεντρική πλατεία.

Κάποια στιγμή και ενώ οι μικρές έπαιζαν έρχεται η Νεφέλη και μου λέει:

"Μαμά, φύτρωσε ο πάγος;"

Την Παρασκευή και ενώ έχουμε γυρίσει από το κολυμβητήριο έχω βγει στο πίσω μπαλκόνι να απλώσω το μαγιό και το μπουρνούζι της Ναντίνας να στεγνώσουν και να είναι έτοιμα για την επόμενη βουτιά. Από κάτω, στο δρόμο, περνάνε η μαμά και μια φίλη της κόρης μου. Η μαμά της με βλέπει στο μπαλκόνι και με χαιρετάει. Η μικρή με εντοπίζει μετά από λίγο και μου λέει:

"Ελίζα, αυτό είναι το άλλο σου σπίτι;" (έχοντας δει από κάτω μόνο το μπροστινό του μέρος)

Τελικά πόσο large τύποι είμαστε;

Σχόλια

  1. χα χα χα χα υπέροχες και άκρως απολαυστικές ατάκες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χθες γενικώς γελάσαμε πάρα πολύ. Τόσο πολύ που στο τέλος λες τη σχετική ατάκα: "Σε καλό να μας βγει"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε;
Σχολιάστε...............