Follow me Friday!


Ας κάνω και αυτή την Παρασκευή εγώ την αρχή αφού δεν βλέπω πουθενά ανάρτηση για το παιχνίδι. Για να μην ξεχνιόμαστε παιδιά! Είναι ωραίο το παιχνιδάκι μας και να το συνεχίσουμε!! Ακούτε;

Πάμε για τους κανόνες μας! Χωρίς αυτούς δεν νοείται το παιχνίδι μας.

1. Να κάνετε μια ανάρτηση του παιχνιδιού στο ιστολόγιο σας.
2. Να ανεβάσετε τη φωτογραφία του παιχνιδιού και στο δικό σας ιστολόγιο.
3. Να αφήσετε το σχόλιο σας σε όσα ιστολόγια τύχει να δείτε τη σχετική ανάρτηση.
4. Όποιος σας ακολουθήσει στο παιχνίδι θα πρέπει να γίνει αναγνώστης σας και εσείς αναγνώστης αυτού αν δεν είστε ήδη.



Και φυσικά στις ερωτήσεις μας! Έτοιμοι; Πάμε, λοιπόν!!!

1. Από που είναι η καταγωγή σας;
Συγκεκριμένα κατάγομαι από Αθήνα. Ο πατέρας μου ήταν από τους λίγους βέρους Αθηναίους (όπως λέγονται) και από μια άποψη το χαίρομαι αλλά από την άλλη με ενοχλεί που δεν καταγόμαστε από ένα χωριουδάκι της όμορφης Ελλάδας μας. Παρόλα αυτά εξοχικό έχουμε στο πιο όμορφο μέρος της χώρας μας, κατ' εμέ, το Πήλιο. Η μαμά μου επίσης κατάγεται από πόλη, την όμορφη Θεσσαλονίκη.

2. Μεγαλώσατε σε πόλη ή σε χωριό;
Μεγάλωσα και σε πόλη και σε χωριό. Τι θέλω να πω; Το σπίτι στο Πήλιο, που ανέφερα παραπάνω, το έχουμε κοντά 30 χρόνια και κάθε καλοκαίρι (για τρεις μήνες), Χριστούγεννα και Πάσχα ήμασταν εκεί. Τουλάχιστον εγώ, η μαμά μου και ο ξάδερφος μου! Οφείλω να ομολογήσω ότι τώρα που πηγαίνω μόνο για 2 εβδομάδες το καλοκαίρι μου λείπει αφάνταστα το χωριό. Ίσως γιατί έχω περάσει τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου εκεί και έχω υπέροχες αναμνήσεις. Για αυτό άλλωστε κάθε χρόνο στέλνω την κόρη μου στη γιαγιά της! Για να έχω ένα κίνητρο να πηγαίνω εκεί στις διακοπές μου και πουθενά αλλού παρόλο που γκρινιάζει ο σύζυγος!!! 

3. Που θα θέλατε να ζούσατε; Στην πόλη ή στην επαρχία;
Σαφώς στην επαρχία καθώς θεωρώ τον τρόπο ζωής καλύτερο. Κάποια στιγμή παρουσιάστηκε θέση εργασίας και για τους δυο μας αλλά ο άντρας μου δεν ήθελε. Κρίμα γιατί τα παιδιά μας θα μεγάλωναν σε ένα καλύτερο περιβάλλον από αυτό της Αθήνας.

4. Ποια είναι η αγαπημένη σας εποχή;
Κανονικά κάθε νορμάλ άνθρωπος θα έλεγε το καλοκαίρι γιατί κάνει ζέστη, πηγαίνουμε διακοπές και κάνουμε μπάνιο στη θάλασσα. Γενικώς είναι η εποχή της χαλάρωσης. Κι όμως δεν είμαι και πολύ φαν της ζέστης και του καλοκαιριού. Προτιμώ το χειμώνα και το κρύο αν και φέτος ο χειμώνας δεν μας έχει δείξει ακόμα το πραγματικό του πρόσωπο!!!

5. Πως σας φαίνεται το παιχνίδι Follow me Friday;
Το λατρεύω!!!! Γιατί είναι ένα παιχνίδι που έχει συνέχεια και αδημονώ να φτάσει η Παρασκευή, η οποία πλέον έχει γίνει η αγαπημένη μέρα της εβδομάδας, για να μπορέσω να παίξω! Μου αρέσει που μέσα από τις ερωτήσεις που τίθενται κάθε εβδομάδα (τις δύο τελευταίες από εμένα χιχιχιχι..... ) και τις απαντήσεις που δίνουμε, όσοι συμμετέχουμε, ανακαλύπτουμε κάτι από τον χαρακτήρα και συνήθειες των άλλων και έτσι με αυτόν τον τρόπο γνωριζόμαστε ακόμα καλύτερα μεταξύ μας! Για αυτό κάθε Παρασκευή παίζουμε Follow me Friday!!!

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!


Σχόλια

  1. Μπράβο βρε Ελίζα!Σήμερα στο γραφείο ανάσα δεν πήρα!

    Ευτυχώς που έχω το pc της αδερφής μου σπίτι και θα μπορέσω να παίξω κι εγώ σήμερα!!!!

    Κι εσύ φαν του χειμώνα???Κι εγώ Ελίζα!!!Πολύ με λένε τρελή όταν τους το λέω!!!χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να κι άλλη που είναι φαν του Χειμώνα! Καλέ πού σας βρήκα;; χαχαχαχα Πάω να παίξω κι εγώ!! καλό Σαββατοκύριακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. A...θα συμφωνήσω κι εγώ με τον χειμώνα! καλά, νόμιζα πως ήμουν η μόνη αλλά έκανα λάθος!
    Καλό σ/κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ μωρε γιατι δεν φυγατε.Ωραια η Αθηνα δεν λεω αλλα πλεον δεν θα αντεχα αυτη την ζωη.Στα 18 που εμεινα εκει ηταν αλλιως μου φαινεται.Οσο για τον χειμωνα τελικα ολοι τον αγαπαμε.φιλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και εγω κοριτσια φαν τυ χειμωνα ειμαι !!! Ολοι τελικα θελαμε μια ζωη στην επερχια αλλα δεν το τολμαμε!!!Πολλα φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε;
Σχολιάστε...............