Εγώ, ο απαισιότατος....

ή αλλιώς Despicable Me..........πολύ μου αρέσει ο ξένος τίτλος!!!



Σήμερα λοιπόν ήταν η τιμητική του, αφού στον δημοτικό κινηματογράφο της γειτονιάς μας, είχε προβολή τη συγκεκριμένη ταινία και μάλιστα δωρεάν, στα πλαίσια ενός προγράμματος κινηματογραφικών προβολών για παιδιά που διοργανώνει για τρίτη χρονιά ο Δήμος Ν. Σμύρνης. Και με τεράστια επιτυχία συμμετοχής οφείλω να ομολογήσω!
Περιμέναμε πως και πως αυτή την Κυριακή για να μπορέσουμε να το δούμε επιτέλους, καθώς είχαμε ακούσει από γνωστούς και φίλους τα καλυτεροτέρα για τη συγκεκριμένη ταινία. Και δικαίως!!!! Συνιστώ σε όσους δεν την έχουν δει να σπεύσουν αμέσως, αφού προβάλλεται ακόμα σε αρκετές αίθουσες των Αθηνών.

Το story της ταινίας αναφέρεται σε έναν εγκληματία που σχεδιάζει με τη βοήθεια του καθηγητή Nefario και τα καταπληκτικά minions του να κλέψει το φεγγάρι, αφού πρώτα φυσικά το συρρικνώσει!!! Τα σχέδια του όμως παραλίγο να ναυαγήσουν όταν παρουσιάζεται ένας νέος εγκληματίας με "μεγάλες πλάτες" πίσω του! Προσπαθώντας λοιπόν να του αρπάξει την ακτίνα συρρίκνωσης, χωρίς αποτέλεσμα, ανακαλύπτει πόσο εύκολο θα ήταν αν υιοθετούσε τρία κοριτσάκια από το ορφανοτροφείο που απλά πουλάνε μπισκότα!!!!
Δεν ξέρει όμως τελικά ότι το να έχεις τρία αξιαγάπητα παιδάκια μέσα στο σπίτι σου μπορούν σίγουρα να σου αλλάξουν τη ζωή σου. Προς το καλύτερο πάντα!

Μια καταπληκτική ταινία, που έκλεψε τις καρδιές μας, μας έκανε να γελάσουμε τρελά, να συγκινηθούμε και να ταξιδέψουμε με τους ήρωες της ταινίας αλλά και τις καταπληκτικές ερμηνείες των Γιάννη Ζουγανέλη, Θανάση Τσαλαμπάση και Κώστα Τσάκωνα.....Ακόμα και οι πιο απαιτητικοί θα τη λατρέψουν!

Και όπως λένε τα minions προς το τέλος της ταινίας:

"Εμείς δεν έχει μουτς-μουτς-μουτς-μουτς-μουτς για καληνύχτα;" χαχαχαχα......

Άλλο να σας το λέω κι άλλο να το βλέπετε. Τώρα ξέρετε που θα πάτε την επόμενη Κυριακή με τα ζουζούνια σας!

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε;
Σχολιάστε...............