Διαγωνισμός Mamma El

Το δώρο του διαγωνισμού.
Δεν είναι υπέροχο;

Ξεκίνησα αυτό το ιστολόγιο, για να μπορέσω να μοιραστώ στο διαδίκτυο, τις γνώσεις μου πάνω στην παιδαγωγική επιστήμη που παρόλο που σπούδασα τρία χρόνια δεν κατάφερα ποτέ να την εξασκήσω σαν επάγγελμα. Από μικρή η μεγάλη μου αγάπη ήταν τα παιδιά. Μάλιστα, η μαμά μου, έλεγε ότι έχω το κοκκαλάκι της νυχτερίδας!

Με τον καιρό, το ιστολόγιο, μετατράπηκε σε ημερολόγιο καταγράφοντας την καθημερινότητα μου με τις κόρες μου, με την οικογένεια μου και με τους φίλους μου. Για να μη χαθούν, όμως, τα τόσα άρθρα που είχα δημοσιεύσει εδώ και 1 1/2 χρόνο, δημιούργησα το Mamma El Press και μετέφερα όλα τα άρθρα εκεί.

Σήμερα, λίγο πριν το Mamma El κλείσει τα 2 του χρόνια, οι αναγνώστες μου έφτασαν τους 200+1! Και πολύ το χαίρομαι. Ξέρω ότι κάποιοι, κάποιες, υπάρχουν στην άπειρη οικογένεια του διαδικτύου που με διαβάζουν. Που σπαταλούν λίγο από τον πολύτιμο χρόνο τους και ενδιαφέρονται για αυτά που γράφω. Πριν λίγο καιρό, αγοράσαμε με την κουμπάρα μου, από τη γλυκύτατη Έλενα ένα sling για να μπορεί να μεταφέρει τα διδυμάκια της αλλά και για να τη βοηθάει να έχει ελεύθερα τα χέρια της όταν θέλει να κατεβάσει το καρότσι και να πάνε όλοι μαζί βολτούλα!

Η Έλενα με τη βοήθεια της μητέρας της δημιουργούν απίστευτα σχέδια στα sling αλλά δέχονται και προτάσεις από τις μαμάδες που θέλουν κάτι ξεχωριστό για τα μωρούλια τους. Οι τιμές τους είναι πολύ προσιτές και θα τη βρείτε στο facebook στη σελίδα της Hug Slings Paraskevopoulou Elena

Η Mamma El  για να ευχαριστήσει τους αναγνώστες της τους προσφέρει, με τη βοήθεια της Έλενας, ένα sling!
Εσείς δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα:



Καλή επιτυχία!

Σχόλια

  1. Σου ευχομαι να τους 1000σεις τους αναγνωστες σου! πραγματικα σε διαβαζω συνεχεια και με εχεις βοηθησει πολυ ωστε να κανω τον χρονο που περναω με τον μικρο μου πιο δημιουργικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Irene σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ ωραία σελίδα...εύχομαι να πάνε όλα όπως ακριβώς τα ονειρεύεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε;
Σχολιάστε...............