Που θα πάνε τα βρεφικά προϊόντα που κληρώσαμε;


Μία εβδομάδα πριν ανακοινώσαμε από το Mamma El το διαγωνισμό μας με προϊόντα βρεφικής ανάπτυξης που προσέφερε στους αναγνώστες μας η εταιρεία NUBY. Χθες τα μεσάνυχτα οι δηλώσεις συμμετοχών έκλεισαν και όπως ήταν αναμενόμενο σήμερα έπρεπε να γίνει και η κλήρωση. 

Ζητάμε συγγνώμη από τους αναγνώστες μας για την καθυστέρηση αλλά όπως θα ακούσετε και στο βιντεάκι της κλήρωσης, για "τεχνικούς λόγους" καθυστερήσαμε λίγο να ανακοινώσουμε τους δύο τυχερούς και η κλήρωση έλαβε χώρα στο ζεστό μας σπιτάκι και όχι ηλεκτρονικά, όπως σας έχουμε συνηθίσει, αλλά με τον πατροπαράδοτο τρόπο. Με λαχνούς. 

Τύπωσα στο γραφείο τη λίστα συμμετοχών, την αρίθμησα, την χώρισα σε ατομικούς λαχνούς, τους οποίους δίπλωσα παρέα με την κορούλα μου και τους έβαλα μέσα σε ένα μπολ. Η βοήθεια της κορούλας μου ήταν πολύτιμη καθώς η κλήρωση έπρεπε να είναι αντικειμενική. 

Καθίσαμε αναπαυτικά στο κρεβατάκι της λοιπόν, άνοιξα την κάμερα και τραβήξαμε το βιντεάκι που ακολουθεί. Συγχωρήστε με για την περίεργη φωνή αλλά είμαι συναχωμένη εδώ και μέρες, και παρόλο που παίρνω χάπια δεν λέει να περάσει το άτιμο!!!!



Στο βιντεάκι τα ονόματα των νικητών δεν φαίνονται καθαρά, οπότε τα τραβήξαμε και φωτογραφία για να είμαστε σωστοί με τη διαδικασία.


Η κ. Αμαλία Πατρινού, λοιπόν, κερδίζει για το μωράκι της το μασητικό παιχνίδι , το ψηφιακό θερμόμετρο και το ποτηράκι με σχέδια και καλαμάκι Sports Slipper 

Και ο κ. Γιάννης Κουφαλιτάκης κερδίζει το Σετ φαγητού Wacky Ware

Εύχομαι στους νικητές να χαρούν τα δωράκια τους. Σίγουρα οι μικροί μας φίλοι θα τα χαρούν ακόμα περισσότερο.

Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή τους, που οφείλω να ομολογήσω, ότι ξεπέρασε κάθε προσδοκία. 285 συμμετοχές!!!!!! Πολλάααααααααααααααα ονόματα!

Θέλω να κλείσω αυτή την ανάρτηση λέγοντας ότι αυτή την κλήρωση την ευχαριστήθηκα όσο καμία. Πρώτον γιατί με βοήθησε η κοράκλα μου και δεύτερον γιατί έγινε μία μέρα πριν τα γενέθλια μου! Σήμερα (αφού η ώρα είναι περασμένη), λοιπόν, που μεγαλώνω ένα χρόνο ακόμα (σιγά μη σας αποκαλύψω πόσο γίνομαι χαχαχαχαχα.....) αντί να μου δώσουν δώρα, δίνω εγώ!

Σας υποσχόμαστε ότι κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα υπάρξουν κι άλλοι διαγωνισμοί. 

Μέχρι τότε, ας ταξιδεύουμε στην blogo-οικογένεια με τις πιο όμορφες, συγκινητικές, χιουμοριστικές, πιασάρικες, δημιουργικές και πάνω από όλα γραμμένες με αγάπη αναρτήσεις των bloggers!



 

Σχόλια

  1. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΔΩΡΑ!!!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!
    Υ.Γ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΝΕΦΕΛΗ!!!
    Υ.Γ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΑ ΔΩΡΑ ΜΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμαλία χαιρόμαστε και εμείς μαζί σου για τη νίκη σου.
    Μέσα στις επόμενες μέρες η εταιρεία NUBY θα επικοινωνήσει μαζί σου για να σε ενημερώσει για το πως θα παραλάβεις τα δώρα σου.
    Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε;
Σχολιάστε...............