Santa Claus is coming to town!!!!



Για πότε φτάσαμε για άλλη μια φορά στο Δεκέμβριο ούτε που το κατάλαβα!
Τα μαγαζιά αρχίζουν να στολίζονται σιγά σιγά, το ίδιο και τα σπίτια! Και εμείς στολίσαμε το Σάββατο το απόγευμα. Οι μικρές ανέλαβαν να ξεχωρίσουν τα κλαδιά του δέντρου ανά μέγεθος και να τα "φουντώσουν". Εγώ απλώς τα τοποθέτησα στο δέντρο.
Και τα στολίδια μόνες τους τα έβαλαν. Εκτός από αυτά που έμπαιναν πολύ ψηλά. Εκεί χρειάστηκαν τη δική μου βοήθεια. Και οφείλω να ομολογήσω ότι φέτος στολίσαμε το ομορφότερο δέντρο, παρόλο που δεν αγοράσαμε ούτε ένα καινούργιο στολίδι!!!!!!
Οι μικρές το χάρηκαν τόσο πολύ, που αμέσως έσπευσαν να γράψουν τα γράμματα τους για τον Άγιο Βασίλη και να τα αφήσουν κάτω από το δέντρο. Το δώρο ένα φέτος, και μάλιστα το έχουν συνεννοηθεί, και θέλουν και οι δύο το ίδιο! Ε, ζήτησαν και ένα δεύτερο........ μικρό όμως!

Με συγκίνησε ιδιαίτερα το γράμμα της μεγάλης. Θα δείτε γιατί......


Αγαπημένε Άγιε Βασίλη
Θα ήθελα για τα Χριστούγεννα ένα νιτεντο και μια κασέτα.
Θα τη μοιράζομαι με την αδερφή μου.
Επίσης θα ήθελα και κλωστές και scoubintous.
Το ξέρω πως οι εποχές είναι δύσκολες αλλά προσπάθησε να μου το φέρεις.

Νεφέλη

Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά





Στο γράμμα της Ναντίνας βοήθησε λίγο και η μεγάλη (το όνομα της όμως κάτω αριστερά το έγραψε μόνη της, όπως και τις ζωγραφιές γύρω γύρω....)

Αγαπημένε μου ΆϊΒασίλη
για τα Χριστούγεννα θέλω ένα νιτεντο που θα το μοιράζομαι με την αδερφή μου, μαζί με μια κασέτα που θα τη διαλέξω εγώ και η αδερφή μου. (εμπλουτίστηκε λίγο αυτό το γράμμα.....)
Επίσης θα ήθελα να μου φέρεις μία κούκλα μπαρμπι.

Ναντίνα

Η μεγάλη, το nitendo, το ζητάει αρκετό καιρό. Φέτος, είπαμε να της κάνουμε το χατήρι και να το πάρουμε, παρόλο που οι καιροί είναι δύσκολοι, όπως αναφέρει και η ίδια στο γράμμα της. Απλά έχουμε κάποια χρήματα στην άκρη που είχε δώσει ο παππούς της για αυτόν ακριβώς το λόγο. Οι μικρές γνωρίζουν την κατάσταση που επικρατεί γενικά στην Ελλάδα, τους έχουμε μιλήσει. Περισσότερο δείχνει να καταλαβαίνει η μεγάλη, λόγω και της ηλικίας της.

Όμως έρχονται Χριστούγεννα και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, πέραν των δώρων, να νιώσουμε όλοι μας, μικροί και μεγάλοι, λίγο από τη μαγεία τους! Για εμένα είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου. Ακούω άλλους που λένε ότι μελαγχολούν τα Χριστούγεννα. Εγώ πάλι όχι. Η ψυχή μου γεμίζει χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον!

Σχόλια

  1. Οι κόρες σου είναι καταπληκτικές, στο έχω ξαναπεί! Μακάρι όλα τα παιδάκια του κόσμου να ήταν τυχερά όπως αυτά. Εύχομαι ολόψυχα καλές γιορτές με υγεία χαρά αγάπη! Κοινή ευχή θα μου πεις, αλλά ίσως φέτος να μπορέσει να γίνει και πράξη για όλον τον κόσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα γραμματάκια των παιδιών είναι πολύ συγκινητικά! Καλές γιορτές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι συγκινητικά ότι και αν ζητάνε princess μου!!!!!
    Καλές γιορτές και σε εσάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. :-) βλέπω αυτά τα γράμματα στον Άγιο Βασίλη και με κάνουν να γελάω και να περιμένω με ανυπομονησία την στιγμή που κι ο δικός μου θα γράφει τέτοια γράμματα. Έχω δρόμο ακόμα..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε;
Σχολιάστε...............