"Όποτε γουστάρει η διευθύντρια!"



Οι καλύτερες ατάκες με τα παιδιά είναι όταν μιλάς στο τηλέφωνο.  Έχει γίνει καθημερινή μεσημεριανή συνήθεια να παίρνω τηλέφωνο σπίτι για να δω τι κάνει η Νεφέλη κυρίως και αν έχει διαβάσει, αν έχουν καμιά εργασία που χρειάζεται τη βοήθεια μου κλπ..... Τις περισσότερες φορές με παίρνει η ίδια γιατί εγώ λόγω φόρτου εργασίας δεν προλαβαίνω... Θέλω, αλλά δεν.......... (το ξέρω, είμαι ασυγχώρητη!). 

Ατάκα Νο 1:

Τις προάλλες μας είχαν στείλει ένα χαρτί από το σχολείο για να υπογράψουμε αν συναινούμε στο να φάνε τα παιδιά μας μπανάνα μέσα στο πλαίσιο ενός προγράμματος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Περίμενα κι εγώ ότι θα μιλήσουν στα παιδιά σχετικά με τη διατροφή τους και μετά θα τους προσφέρουν μπανάνες.... Κάτι σαν τα κουτιά με τα φρούτα και τους ξηρούς καρπούς που είχαν δώσει πέρσι. Όμως όταν ρώτησα τη Νεφέλη ιδού τι μου απάντησε:

"Μόλις είχε χτυπήσει το κουδούνι, κατεβήκαμε στο αμφιθέατρο, ήταν εκεί κάποιες κυρίες, μας έδωσαν τις μπανάνες και μας είπαν να βγούμε για διάλειμμα!!!!"

"Και πως ήταν οι μπανάνες; Καλές ή όχι;"

"Βασικά, άγουρες!!!!"

Υπογράψαμε για να γίνουν τα παιδιά μας δοκιμαστές μπανάνας; 

Ατάκα Νο 2:

"Μαμά, η διευθύντρια σήμερα μας είχε βάλει στα διαλείμματα την "Άνοιξη" του Vivaldi και κάτι παιδιά της έκτης χόρευαν μπαλέτο!!!!" (στην αρχή μου σιγομουρμούριζε το ρυθμό αλλά δεν τον καταλάβαινα.....)

"Μπα; Ακούτε και μουσική στα διαλείμματα;"

"Εεεεε, βασικά (είναι λέξη που τη χρησιμοποιούμε συνέχεια τελευταία) όποτε γουστάρει η διευθύντρια!!!"

"Ε, μάλλον είχε τα κέφια της σήμερα φαίνεται!!!"

Τι άλλο θα ακούσω, μου λέτε;


Σχόλια

  1. Χαχα, είδες? Άμα γουστάρει η διευθύντρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ε διευθύντρια είναι αυτή...
    έλα μια βόλτα από το blog μου, σου έχω ένα βραβείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχα!! Η μικρή σου είναι το κάτι άλλο!!Αντε να βγάλεις άκρη μαζί της σε λίγα χρόνια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αααα με αυτήν ίσως να βγάζω άκρη. Με τη μικρή δεν ξέρω τι θα γίνει..... Αλλά ας μη λέω μεγάλα λόγια γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε την διευθύντρια!!!

    Καλή Ανάσταση!!! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χα χα χα οτι της γουστάρει τελικά!!! Πέρασα να ευχηθώ Καλή Ανασταση με υγεία, αγάπη ευτυχία και επαγγελματική ευημερία! Τα φιλιά μου και την αγάπη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε;
Σχολιάστε...............