Φτιάξτε μόνοι σας παιδικά καδράκια!


Η Ανεράιδα  διατηρεί ένα καταπληκτικό ιστολόγιο με υπέροχες κατασκευές για όλα τα γούστα! Στο ιστολόγιο της θα βρείτε και ιδέες για διακόσμηση, για το παιδικό δωμάτιο, για νεραϊδοβαφτίσεις, για παιδικά πάρτυ, θα μάθετε για την τεχνική της χαρτοπετσέτας, θα δείτε μεταμορφώσεις αντικειμένων, κατασκευή φωτιστικών αλλά πολλά tutorials και do it yourself για να δημιουργήσετε κι εσείς τα δικά σας αντικείμενα τέχνης.


Εμένα σήμερα την προσοχή μου τράβηξε η παρακάτω ανάρτηση της, μέσα στις τόσες άλλες! Και μόλις επιστρέψω από τις διακοπές μάλλον θα καθίσω να φτιάξω και εγώ τέτοια καδράκια για τις κόρες μου!

Η Ανεράιδα  μας δείχνει πως να δημιουργήσουμε παιδικά καδράκια για το παιδικό δωμάτιο με πολύ απλά υλικά (που τα βρίσκουμε στο βιβλιοπωλείο) και φυσικά με όλο το μεράκι μας! Για να δούμε όμως τι μας λέει και η ίδια περί αυτού!

Ακόμα κι αν είμαστε εντελώς άσχετοι με το αντικείμενο, ακόμα κι αν έχουμε να ζωγραφίσουμε από το σχολείο, ακόμα κι αν δε μας βρίσκεται ούτε πινέλο στο σπίτι, αυτό το πρότζεκτ είναι τόσο εύκολο που, αν διαθέτουμε την όρεξη, σίγουρα θα το πετύχουμε. Από την άλλη τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι πάρα πολύ εύκολο να τα βρούμε και πάρα πολύ οικονομικά για να τα αποκτήσουμε:

Υλικά: 
-ένας καμβάς 25 επί 30 εκατοστά
-τέμπερες, πινέλα
-μαύρο καρμπόν
-γκλίτερ
-καρμπόν
-κορδέλα

Εκτέλεση:
Βρίσκουμε μια ωραία εικόνα με καλοσχηματισμένες γραμμές.

Με τη βοήθεια ενός μαύρου κατά προτίμηση καρμπόν περνάμε το σχέδιο στον καμβά…


και προκύπτει αυτό:


Αρχίζουμε σιγά σιγά να το χρωματίζουμε. Αν θέλουμε έντονο περίγραμμα, το περνάμε πρώτα με ένα μαύρο λεπτό μαρκαδόρο.


Τονίζω κάποιες λεπτομέρειες με γκλίτερ. Στα πλαϊνά του καμβά κολλάω μια ωραία φούξια πουά κορδέλα.


Με την ίδια κορδέλα κάνω και ένα φιόγκο και τον στερεώνω στην πίσω μεριά της κορνίζας σαν κρέμασμα. Το καδράκι είναι πανέτοιμο!


Πηγή: aneraida

Σχόλια