Online Christmas Bazaar | For Gifts & "κους-κους"


Μπορεί να είμαστε μακριά, να έχουμε να βρεθούμε face to face αρκετούς μήνες, αλλά η επικοινωνία μας δεν έχει χαθεί χάρις στο facebook! Για ποια μιλάω; Μα για την φιλενάδα μου την Κάλλη!

Η Κάλλη, λοιπόν, πέρα από το προσωπικό της ιστολόγιο (και κάποια που συμμετέχουμε και οι δύο) έχει δημιουργήσει (γιατί είναι μαμουνάκι) και μία σελίδα στο facebook για όλες εμάς που πειραματιζόμαστε με οτιδήποτε έχει να κάνει με χειροτεχνήματα! Κάποιες το κάνουμε γιατί μας αρέσει, για χόμπυ που λένε, κάποιες άλλες ασχολούνται επαγγελματικά. Η σελίδα αυτή έχει το όνομα For Gifts & "κους-κους" και εκεί μπορείτε να βρείτε οτιδήποτε φανταστείτε! 

Το For Gifts & "κους-κους" έχει αναγγείλει και διοργανώσει ένα Online Christmas Bazaar! το οποίο θα ξεκινήσει να λειτουργεί από την Κυριακή 25 Νοεμβρίου μέχρι και τις 25 Δεκεμβρίου! Και εφόσον είναι online ο καθένας μπορεί να το επισκεφθεί οποιαδήποτε ώρα της ημέρας!

Για να δούμε όμως περισσότερες λεπτομέρειες.


Το On Line Christmas Bazaar θα πραγματοποιηθεί στην ομάδας μας For Gifts & Κους Κους και οι συμμετοχές είναι πολλές, ενδιαφέρουσες, ξεχωριστές, και όλοι χωράνε. 

Σκεφτήκαμε να συμμετέχουν όχι μόνο χειροτέχνες, αλλά και άτομα που προσφέρουν κάποια υπηρεσία, ή εμπορεύονται προϊόντα. Γιατί όχι; 

Έτσι λοιπόν, με όρεξη αρχίσαμε να στήνουμε αυτό το Bazaar, το οποίο φυσικά επειδή είναι On Line δηλαδή Διαδικτυακό μπορείτε να το επισκεφθείτε οποιαδήποτε ώρα! 

Θα δείτε 1 αφίσα από κάθε συμμετέχοντα και κάνοντας ΚΛΙΚ απάνω σε κάθε αφίσα θα δείτε τις προσφορές μόνο για τους πελάτες του bazaar και το λινκ επικοινωνίας του εκάστοτε συμμετέχοντα. 

θα λειτουργεί από τις 
25 Νοέμβρη έως τις 25 Δεκέμβρη!

Ένα θα πω... οι συμμετοχές καταπληκτικές και μοναδικές. 
Μπορείτε παρακάτω να δείτε μία λίστα με όσα θα βρείτε στο Christmas Bazaar (η σειρά είναι τυχαία):

Κλόουν για παιδικά Χριστουγεννιάτικα πάρτι
Avon καλλυντικά
Aloe προϊόντα
Χειροποίητα Στολίδια και Γούρια
Χειροποίητα Σαπουνάκια
Χειροποίητες Πινιάτες
Χειροποίητα κοσμήματα
Χειροποίητες κορδελίτσες μαλλιών
Τσάντες
Χειροποίητα T-Shirt
Fm Group products
...και πολλά πολλά άλλα πράγματα που μόνο εάν κάνετε κλικ θα τα δείτε!

Τι λέτε; Ελάτε από το On Line Christmas Bazaar της ομάδας μας και προσκαλέστε και φίλες σας :)

Άντε ακόμα δεν κλικάρατε; Είμαι σίγουρη ότι θα βρείτε υπέροχα και ενδιαφέροντα δωράκια για τους αγαπημένους σας. Εγώ ήδη έχω βρει κάποια που μάλλον θα πρέπει να βιαστώ και να τα καπαρώσω!!!!


Σχόλια

  1. Φιλενάδα σε ευχαριστώ πολύ :) Με συγκίνησες ... πάλι!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να πάρω κάμερα, πρέπει να πάρω κάμερα!!!!!!
      Ααααα και να βάλω skype!!!!! χαχαχαχα....
      Μου λείπεις φιλενάδα!!!

      Διαγραφή
  2. Ενα έχω να πω....η Κάλλη είναι καταπληκτική....και δεν ξεχνώ στιγμή οτι ήταν και η αφορμή για να δημιουργήσω το Χαρίζεται, ένα ιστολόγιο που χαρίζονταν πράγματα. Εχει ψυχή μικρού παιδιού αλλά και πείσμα. Είναι μη της μπει κάτι στο πανέξυπνο μυαλό της. Δε λέω άλλα για να μην σιροπιάσουμε αλλά σίγουρα και πέντε σελίδες να έγραφα δεν έφταναν. Τα φιλιά μου Μάμα και στα κορίτσια σου.
    Με αγάπη ΜαρίαΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο με κάλυψες!!!!!!
      Η Κάλλη είναι αυτό που έχω γράψει παραπάνω..... Μαμουνάκι..... ίσως για αυτό δεν βάζει δράμι πάνω της!!!! χαχαχαχα.....

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε;
Σχολιάστε...............