Η Ναντίνα στον παιδικό σταθμό!

Σήμερα σηκωθήκαμε από νωρίς, κατά τις 7:15, αφού για τη μικρή μου νεραϊδούλα ήταν η πρώτη μέρα του παιδικού σταθμού. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που πηγαίνει, οπότε το περίμενε με ανυπομονησία! Από χθες ψάχναμε τι ρούχα θα βάλουμε μέσα στην τσαντούλα της (ε, να μην έχει μια αλλαξιά μαζί της; ) και έφερε και το ποτηράκι της, το οποίο έγραφε το όνομα της και είχε και ένα μικρό λουλουδάκι για να το ξεχωρίζει!!!!

Φάγαμε το πρωινό μας λοιπόν, και ξεκινήσαμε μαμά και κόρη για τον παιδικό σταθμό, που δεν απέχει και πολύ από το σπίτι μας! Φέτος πηγαίνουμε σε άλλο τμήμα προσχολικής αγωγής του Δήμου μας καθώς κάναμε μετακόμιση και η διευθύντρια έκρινε σκόπιμο να ξανακάνει προσαρμογή. Έτσι κανονίσαμε να περάσει ο σύζυγος να την πάρει κατά τις 11:30 και αύριο, αν όλα πήγαιναν καλά θα καθόταν παραπάνω. Από Δευτέρα δε κανονικά, δηλαδή μέχρι τις 14:00! Η μαμά όμως καμαρώνει γιατί όσο μίλαγε με τη διευθύντρια για τα βασικά, εκείνη παρατηρούσε τη Ναντίνα και μου είπε οτι είναι ήδη προσαρμοσμένη και δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Γιατί;

Παρόλο που κόλλησε λίγο την ώρα που μπήκαμε μέσα στο χώρο του παιδικού σταθμού, καινούργιος χώρος βλέπετε, αμέσως ένιωσε άνετα αφού την πλησίασε μια υπέροχη νηπιαγωγός, χαμογελαστή, όμορφη και της μίλησε τόσο γλυκά! Ε, αυτό ήταν που ήθελε η Ναντίνα!!!! Αμέσως πήγε μαζί της για να κρεμάσουν την τσαντούλα της. Μετά κάθισε σε ένα τραπεζάκι ακριβώς πίσω μου (να κρατάμε και τις αποστάσεις ασφαλείας ε; χαχαχα..... )  με ένα άλλο κοριτσάκι και έπαιζαν μαζί τουβλάκια.Καμία σχέση με ένα παιδάκι που φτάσαμε μαζί, το οποίο έκλαιγε και δεν άφηνε το χέρι της μανούλας του. Και ήταν και περσινό παιδί, ήξερε τους χώρους και τις δασκάλες.

Αφού τέλειωσε η συζήτηση με τη διευθύντρια, η μανούλα (δηλαδή εγώ) σηκώθηκε να φύγει. Φυσικά χαιρέτισα τη μικρούλα μου και της έδωσα ένα φιλάκι! Δεν είχαμε ούτε κλάματα, ούτε τίποτα. Εκείνη συνέχισε το παιχνίδι της με τη νέα της πλέον φιλενάδα και η μανούλα πήρε το δρόμο για τη δουλίτσα της!

Καλή σχολική χρονιά μωρό μου!







Σχόλια

  1. Μπράβο στην μικρή!! Μπράβο και στην μαμά "κου-κου-βάου"!! Καλή σχολικά χρονιά να έχουν & οι δυο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα είμαστε εδώ να τα πούμε και για τη Νεφέλη όταν έρθει ο καιρός!
    Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε;
Σχολιάστε...............