Πως να αυξήσετε το γάλα σας.

Σε ένα φορουμ για μαμάδες που συμμετέχω, τα Μωράκια , πρότειναν σε μια κοπέλα που έγραψε ότι η μαία της είπε ότι έχει λίγο γάλα και δεν έχει νόημα να  θηλάζει την εξής συσκευή.

Πρόκεται για το 'Σύστημα παροχής πρόσθετου μητρικού γάλακτος' της εταιρείας ecofamily

Μια πολύ απλή συσκευή, που έχει βοηθήσει πολλές μητέρες να αυξήσουν το γάλα τους, και να αποκαταστήσουν τη σχέση με το θηλάζον βρέφος, εάν για οποιοδήποτε λόγο έχει διαταραχθεί, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Το σύστημα αποτελείται από ένα σακουλάκι, όπου τοποθετείται το γάλα (μητρικό ή ξένο), το οποίο με τη σειρά του διοχετεύεται προς τη θηλή της μητέρας με το μαλακό σωληνάκι που περιέχεται. Καθώς το βρέφος θηλάζει από τη θηλή της μητέρας, δέχεται το γάλα από το σωληνάκι, και με τον τρόπο αυτό χορταίνει, ενώ δίνει το πολύτιμο ερέθισμα της 'ζήτησης' στο στήθος ώστε να αυξάνεται το γάλα της μητέρας.

Στέρνη μου γνώση να σε είχα πρώτα λένε. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα και με τις δυο μου κόρες. Όλοι μου έλεγαν ότι είχαν λίγο γάλα αλλά το έβλεπα και εγώ η ίδια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα στη δεύτερη γέννα μου όταν η μικρή ανέβασε ικτερο και έπρεπε να βγάλω με το θήλαστρο, δεν κατάφερα ακόμα και με μασάζ παρά να γεμίσω ίσα με 20-30ml το μπουκαλάκι. Ενώ η διπλανή μου γέμιζε δύο μπουκαλάκια και είχε και περίσσευμα. Αναρωτιόμουν τότε τι λάθος κάνω εγώ; Ίσως αν γνώριζα την ύπαρξη αυτής της συσκευής τώρα να είχα θηλάσει περισσότερο και χωρίς να δίνω συμπλήρωμα!

Ευχαριστούμε την Ειρήνη (μέλος του φορουμ) που μοιράστηκε την εμπειρία της με το δεύτερο γιο της χρησιμοποιώντας την παραπάνω συσκευή.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι από δύο μηνών σταμάτησε να δίνει μπιμπερό στο γιο της. Σε δύο εβδομάδες από τώρα κλείνει τα 2 του χρόνια και προς έκπληξη όλων, ακόμα και του εαυτού της συνεχίζει να θηλάζει.


Σχόλια

  1. που βρισκουμε αυτη την συσκευη?και εγω 20 με 30 μλ βγαζω και βεβαια τρωει και συμπληρωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορείς να την παραγγείλεις από τη σελίδα της ecofamily.gr
    Κοστίζει 35 ευρώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματικά πολύ βοηθητικό το ποστ σου. Μακάρι να το μάθαιναν περισσότερες γυναίκες που διακόπτουν το θηλασμό πολύ νωρίς... Εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε;
Σχολιάστε...............