Τα μωράκια της Τίνας

Η Τίνα είναι μια από τις καλύτερες ιντερνετικές μου γνωριμίες. Τη γνώρισα μέσα από ένα φορουμ για μαμάδες και πραγματικά έχει μπει μέσα στην καρδιά μου όχι μόνο για τη δουλειά της αλλά και για την ομορφιά που κρύβει η ψυχή της. Ίσως για αυτό να φταίει η καλλιτεχνική της ιδιότητα...... Τι ακριβώς κάνει; Μα και τι δεν κάνει;

Από καταπληκτικές και πρωτότυπες τούρτες μέχρι μωράκια! Ναι, καλά διαβάζετε.... Μωράκια! Όχι αληθινά, αλλά κούκλες. Μωράκια κούκλες, τόσο καλοφτιαγμένες που μοιάζουν σαν αληθινά. Και τα αγαπάει τόσο όσο τους δίδυμους γιους της!

Αιτία για αυτή την ανάρτηση αποτέλεσε μια άλλη ανάρτηση! Εκείνη της Ολίβιας  του 'Είμαι μαμά' που δημοσίευση σήμερα και στην οποία αναφέρεται σε μια άλλη καλλιτέχνιδα που ασχολείται με μωράκια κούκλες-την Wileima Alvarez Διαβάζοντας την ανάρτηση της Ολίβιας αμέσως θυμήθηκα την Τίνα!

Όπως αναφέρει στο ιστολόγιο της, το οποίο είναι γραμμένο στα αγγλικά, τον Οκτώβριο κέρδισε το Colliii Award για το καλύτερο OOAK νεογέννητο baby Khian! 


Στην ιστοσελίδα της γράφει ότι ασχολείται με τη γλυπτική από τα 7 της χρόνια και από τότε δεν έχει σταματήσει. Το 1999 ξεκίνησε να φτιάχνει τα πρώτα της 'μωράκια' και κατάφερε να πουλήσει το πρώτο της το 2001! Από τότε αρέσκεται στο να φτιάχνει ότι επιθυμεί η καρδιά της και σε κάθε μέγεθος: Από 1,5" μινιατούρες για κουκλόσπιτα μέχρι φυσικό μέγεθος (3 ετών-40" κούκλα). 


Επίσης διδάσκει μαθήματα γλυπτικής από αρχάριους μέχρι προχωρημένους και σχεδιάζει κούκλες για μεγάλες εταιρείες, όπως και τα Little Wonder-δηλαδή μωράκια που μόλις έχουν γεννηθεί!


Και που να δείτε τις τούρτες της!



Σχόλια

  1. Ελίζα,οι κουκλίτσες που φτιάχνει είναι τυχαίες φατσούλες ή στέλνεις δική σου φωτό και σου φτιάχνει το δικό σου μωρό σε κούκλα???

    Είχα δει σε κάποιο φόρουμ κάποια κοπελιά που έκανε μωράκια από φωτογραφίες και αναρωτιέμαι αν είναι η ίδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τζενάκι αν αναφέρεις τα Όνειρα, ναι εκείνη είναι.

    Δεν πρόλαβα να παίξω και την Παρασκευή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. A ok!Η Τίνα είναι!!!!

    Θέλω πάρα πολύ να κάνω μινιατούρες τα παιδάκια μου!Κάνει πραγματικα καλή δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε;
Σχολιάστε...............