27 Δεκ 2010

Εθνική Λυρική Σκηνή-Χάνσελ και Γκρέτελ


Τι πιο ωραίο δώρο για τα Χριστούγεννα από το να πας τα παιδιά σε μια θεατρική παράσταση. Ειδικά όταν πρόκειται και για μια πραγματικά μαγευτική παράσταση, με υπέροχα σκηνικά και κοστούμια γεμάτα χρώματα, μουσική και πολύ παραμύθι!

Πριν κλείσουν τα σχολεία, μας είχαν καλέσει από τον παιδικό σταθμό της Ναντίνας, να παρακολουθήσουμε στις 26 Δεκεμβρίου την παράσταση "Χάνσελ και Γκρέτελ" στην παιδική σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Και εμείς ανταποκριθήκαμε στην πρόσκληση και δεν το μετανιώσαμε.Η παράσταση στην κυριολεξία καθήλωσε μικρούς και μεγάλους στις θέσεις τους με τους υπέροχους διαλόγους, τη μουσική, τα κοστούμια και τις γρήγορες εναλλαγές σκηνικών και ηθοποιών! Σίγουρα θα είναι μια παράσταση που θα θυμόμαστε για καιρό και που, φυσικά, σας τη συνιστούμε ανεπιφύλακτα!!!!

Οι παραστάσεις θα διαρκέσουν μέχρι τις 17 Απριλίου 2011, οπότε σπεύσατε να κλείσετε τα εισιτήρια σας, γιατί πραγματικά έχει πολύ κόσμο....

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής-Παιδική Σκηνή-Θέατρο Ολύμπια.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε;
Σχολιάστε...............