Είμαστε trendy και δεν το ξέραμε!

Αλλά η Μαρία από το Keep Thinking μας το δήλωσε χαρίζοντας μας το trendy βραβείο! Για να δείξουμε σε όλους πόσο trendy μπορεί να είναι τελικά η μητρότητα στις μέρες μας. Με τη σειρά μας θέλουμε να το χαρίσουμε σε όσες μαμάδες διατηρούν ιστολόγια και είναι trendy, όχι μόνο εκείνες αλλά και τα μωρά τους!!!!


Επίσης να αναφέρουμε ότι στο ίδιο ιστολόγιο μέχρι τις 13/2/2011 θα τρέχει ένας διαγωνισμός. Ένας μεγάλος διαγωνισμός Αγάπης που λαμβάνει χώρα στο Greecycle !

Πως μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε; Απλό και λίγο περίπλοκο μαζί!
Πρέπει να φτιάξετε κάτι που θα περιέχει ένα υλικό το οποίο ανακυκλώνεται (κάτι που σε διαφορετική περίπτωση θα πετάγατε.... πχ μια εφημερίδα ή ένα κουτί από δημητριακά ή μια κρεμάστρα κλπ) και που να αφορά την αγάπη!
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποια τεχνική θέλετε ή όποιο υλικό πχ πηλό, σύρμα, χαρτί, και ότι άλλο σας κάνει να νιώθετε δημιουργικοί!

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό Αγάπης του Keep Thinking θα βρείτε εδώ

Αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει και δημιουργήστε ένα χειροποίητο και άκρως οικολογικό έργο τέχνης που θα ξεχειλίζει από την αγάπη σας!!!!




Σχόλια

  1. δεν πειράζει που δεν το ξέρετε εσείς το ξέρουμε εμείς !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά πιστευες οτι δεν είσαι τρέντυ? Ξέρεις πολλές μαμάδες φίλες σου (εκτός απο αυτές που γνώρισες εδώ) να έχουν ιστολόγιο, σελίδα στο face, και να είναι μέσα σε όλα? Αν απάντησες οχι στην προηγούμενη μου ερώτηση τότε παραείσαι τρέντυ!!!! Φιλιααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε, ναι λοιπόν παραείμαι trendy!!!! Χαχαχαχαχα..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε;
Σχολιάστε...............