Ξαφνιαστικό!


Αποφασίσαμε με το σύζυγο να αλλάξουμε πόμολα στα ντουλάπια της κουζίνας γιατί τα προηγούμενα, των παλιών ιδιοκτήτων ήταν παλιά, φθαρμένα και ξεβαμμένα. Εντελώς χάλια δηλαδή.

Οπότε επιλέξαμε αυτά που βλέπετε στη φωτογραφία. 25 σύνολο! Όχι δεν τα βάλαμε όλα.... περίσσεψε ένα. Καλύτερα δηλαδή. Φαντάζεστε να έπρεπε να ξαναπάμε Καλλιθέα για να πάρουμε 1 ή 2 ακόμα; Που ξέρουμε, ίσως χάλαγε και κανένα στην τοποθέτηση και να χρειαζόταν ανταλλακτικό.

Σήμερα το πρωί και ενώ η Νεφέλη πίνει το γάλα της και εγώ φτιάχνω καφέ, τη ρωτάω αν της αρέσουν τα καινούργια μας πόμολα και εκείνη μου απαντάει:

"Ναι, πολύ. Γύρισα από το σχολείο, μπήκα στην κουζίνα, είδα το άσπρο και ξαφνιάστηκα. Πήγα κοντά και είδα και το τριαντάφυλλο και είπα ουάου. Ήταν όντως πολύ ξαφνιαστικό!!!!!"

Επίσης θα ήθελα να σας παρουσιάσω μια κούκλα από μαλλί πλεξίματος που έφτιαξε η Ναντίνα στον παιδικό σταθμό. Δεν είναι τέλεια;



Σχόλια

  1. ΓΕΛΑΣΑ...ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΝΕΟ ΛΟΥΚ.....ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χα χα χα χα χα πράγματι απολαυστική!!! και η κούκλα κομψοτέχνημα ..... την βλέπω την μικρή να ασχολείται με τις κατασκευές!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. foufoula89
    Ευχαριστώ. Έβαλα τα δυνατά μου!

    Maria z
    Ειλικρινά δεν περίμενα τέτοια απάντηση. Δεν με έχει συνηθίσει.
    Ναι, η μικρή έχει καλλιτεχνική φλέβα, σαν τον παππού της. Αν και η μεγάλη επίσης δεν πάει πίσω. Περιμένω τις μάσκες από το σχολείο-είχαν στολίσει σήμερα λόγω του χορού-και θα σας βάλω φωτο.

    Καλλη
    Εμείς τα ξεμπερδέψαμε μέσω τηλεφώνου. χαχαχα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με γειά το καινούργιο look! Ήταν πολύ ξαφνιαστικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας ξάφνιασα ευχάριστα να φανταστώ; χαχαχα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε;
Σχολιάστε...............