Μπήκαμε στο τρίτο τρίμηνο!

Βασικά αναφέρομαι στην κουμπάρα μου και στη διδυμοκοιλίτσα της! Για την ακρίβεια είναι ακριβώς 28 εβδομάδων και 6 ημερών, δηλαδή στον 7ο μήνα. Σε λιγότερο από 78 ημέρες τα διδυμάκια θα είναι ανάμεσα μας! Και λέω σε λιγότερο γιατί μάλλον ο γιατρός θα της τα πάρει λίγο νωρίτερα. Αναλόγως πως θα είναι μέσα στην κοιλίτσα της και φυσικά πόσο θα ζυγίζουν! (πάντα οι γυναικολόγοι υπολογίζουν το βάρος του εμβρύου μέσω του υπερήχου, με μια μικρή απόκκλιση).

Η κοιλίτσα που λέτε λοιπόν μεγάλωσε ακόμα περισσότερο, αν και έχω να τη δω σχεδόν μια εβδομάδα. Γιατί τους ταλαιπωρούσε μια ίωση μαμά και δεύτερη κόρη και τώρα έχουν αρχίσει να συνέρχονται. Ο μπαμπάς τους πάντως λέει πως μεγάλωσε κι άλλο. Αν δεν το δω με τα μάτια μου δεν το πιστεύω! Πρώτη φορά πάντως βλέπω εγκυμονούσα τόσο συχνά και κάθε φορά να μου φαίνεται ακόμα πιο φουσκωμένη από την προηγούμενη! Αφού το ίδιο αναρωτιέται κι εκείνη.

Η φωτό είναι λίγο παλαιότερη των 28 εβδομάδων. Για την ακρίβεια 2 εβδομάδες νωρίτερα. Σίγουρα η διδυμοκοιλίτσα έχει αλλάξει! Βάζετε στοίχημα; Στην επόμενη ανάρτηση.....



Σχόλια

  1. Αχ φτου σκόρδα στην κοιλίτσα και στην κουμπάρα που ομολογουμένως έχει καταφέρει να μην πάρει βάρος άλλο πέρα απο το επιτρεπτό! Με το καλό τα μωράκια και με έναν πόνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΟς...ΕΓΩ ΕΧΩ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΑΓΟΡΙΑ 9 ΧΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ 2,5..ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Maria Z
    Πίστεψε με σχεδόν ούτε καν το επιτρεπτό παραπάνω βάρος δεν έχει πάρει. Μέχρι στιγμής 7 κιλά και παραμένει στα ίδια εδώ και πολύυυυυυυυυυυ καιρό! Τρώει αλλά σύμφωνα με το γιατρό πολλές τροφές που ανεβάζουν το σίδηρο (λόγω της πρόσφατης περιπέτειας που είχε) και σχεδόν καθόλου γλυκά ή junk food. Και καλύτερα εδώ που τα λέμε. Για εκείνη και τα μωράκια της.

    foufoula89

    Τρίτεκνη; Να τα χαίρεσαι τα ζουζούνια σου. Όπως βλέπω τα δύο είναι και δίδυμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε;
Σχολιάστε...............