Nuby for ever!

Πώς γίνεται με πολύ απλά πράγματα να γλυτώνουμε εμείς οι μαμάδες χρόνο και κόπο, και παράλληλα τα παιδάκια μας να διασκεδάζουν; Με την Nuby! Και τί εννοώ;
Πείτε μου πόσες φορές έχετε δώσει στο παιδάκι σας δημητριακά, ξηρούς καρπούς, μπισκότα κλπ και τα έχει ρήξει κάτω με αποτέλεσμα να μαζεύετα, κι ας είχατε βάλει σκούπα πριν λίγα λεπτά; Το μπολάκι με καπάκι της Nuby, το οποίο δεν επιτρέπει να χυθούν έξω παρά μόνο όταν το παιδάκι βάλει το χεράκι του μέσα, με βοήθησε πάρα πολύ σε αυτό! Και το παιδάκι ενθουσιάστηκε γιατί έχει το δικό του μπολάκι και η μαμά ευχαριστημένη γιατί το πάτωμα και ο καναπές μένουν για περισσότερο καθαρά!


Για το ίδιο πρόβλημα, αυτή τη φορά για τα υγρά, δηλαδή νερό, χυμό, ανακάλυψα αυτό το ποτηράκι. Για παιδάκια σαν το μικρό μου αντράκι που τώρα μαθαίνει να πείνει σιγά σιγά από ποτηράκι, είναι ιδανικό. Μιας και από το στόμιο και να το γυρίσει δεν πέφτει κάτω σταγόνα! Αντίθετα όταν το βάζει στο στόμα του και ρουφήξει, πίνει κανονικά. Το καπάκι είναι βιδωτό και δύσκολα μπορεί να το ανοίξει. Όμως η μαμά εάν το θελήσει μπορεί να το αφαιρέσει και να το κάνει ποτηράκι χωρίς καπάκι. Εύκολο στον καθαρισμό τους, ποικιλία σε χρώματα, πρακτικότατο, αν και στην αρχή είχα αμφιβολία για το στόμιο, το οποίο μου έκανε σκληρό αλλά τελικά είναι μαλακό και δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα! Άλλο ένα πρόβηλαμ λοιπόν λύθηκε με μία απλή πατέντα της Nuby!

Ένα ποτηράκι που μου κίνησε επίσης την περιέργια για να πειραματιστούμε είναι το παραπάνω. Είναι μπουκαλάκι με καπάκι βιδωτό και καλαμάκι, το οποίο δεν τρέχει και να το γυρίσεις! Ο ναι! Πολύ ενδιαφέρον στην ιδέα του. Αλλά, δυστυχώς δεν το πολυ-ευχαριστηθήκαμε. Όσο πρακτικό κι αν ακούγεται για τον σκοπό του, στο καθάρισμά του είναι λίγο μπελάς και περίπλοκο. Το καλαμάκι χωρίζεται σε 3 μέρη και πρέπει να καθαριστεί πολύ πολύ προσεκτικά! Ο υιός μου νευρίαζε γιατί ενώ είχε μάθει να ρουφάει κανονικά από καλαμάκι, στο συγκεκριμένο για να ρουφήξει έπρεπε να κάνει μία προσπάθεια παραπάνω. Υποθέτω όμως ότι για παιδάκια μικρότερα, που δεν έχουν μάθει το καλαμάκι θα είναι πιό χρήσιμο. Επίσης σε ποικιλία χρωμάτων.



 Έτσι για να έχουμε να δοκιμάζουμε, πήραμε και το παραπάνω ποτηράκι - μπιμπερό. Επίσης και να το γυρίσεις ΔΕΝ τρέχει!! Γενικότερα η Nuby στοχεύει σε αυτό, ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ και να το κουνάς με τις ώρες πάνω κάτω, να το πετάξεις, να το κοπανήσεις, όχι εμείς οι μαμάδες, τα παιδάκια μας! Και μη μου πείτε ότι κανένα από τα παιδάκια σας δεν έχει ρήξει ποτέ το μπιμπερό του κάτω, με αποτέλεσμα έστω και μία σταγόνα να μην έχει πιτσιλίσει;; Δεν θα σας πιστέψω! Τα ειδικά στόμια είναι έτσι κατασκευασμένα που πρέπει να τα ζουλήξουν λίγο με το στόμα τους και να ρουφήξουν, αλλιώς δεν βγαίνει σταγόνα! Το συγκεκριμένο έχει ολίγον πιό σκληρό στόμιο. Μας ταλαιπώρησε λιγάκι από την άποψη ότι έχουμε συνηθίσει πιό μαλακά στόμια. Βγάζοντας το βιδωτό καπάκι όμως γίνεται και ωραότατο ποτηράκι με χερουλάκια.

Ομολογώ ότι την Nuby την ήξερα μόνο από τα μπεμπέ μπιμπερά και τίποτα άλλο. Όμως έχει μεγάλη ποικιλία σε είδη για παιδιά, από μπεμπέ μέχρι και για πιό μεγάλα! Εδώ είμαστε και θα τα δοκιμάσουμε! Η ποιότητα είναι πολύ πολύ καλή, σε σχέση με πολλά άλλα που κυκλοφορούν στο εμπόριο και η τιμή προσιτή! Αξίζει να τα δείτε σε καταστήματα ειδών μπεμπέ, κυρίως στα Λητώ που έχουν συνήθως όλη την σειρά!

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο άλλο προϊόν της Nuby;; Πείτε μας τις απόψεις σας, τις παρατηρήσεις σας!

Σχόλια

  1. πολύ καλά προιόντα...εμείς έχουμε το ποτηράκι με το ενσωματωμένο καλαμάκι,μας έχει βολέψει πολύ,δεν το αλλάζουμε.βέβαια έχουμε χαλάσει 2 και είμαστε στο 3ο,γιατί τα δαγκώνει και τρέχει το νερό...γι'αυτό δεν της δίνω κανένα άλλο ποτήρι,παίζει συνέχεια με το νερό. τα μπολάκια πρώτη φορά τα βλέπω,και φαίνονται ιδανικά!! επίσης τα έχουν και τα τζάμπο,αλλά δεν ξέρω για ολόκληρη τη σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εμείς τα έχουμε χρησιμοποιήσει (κυρίως τα ποτηράκια με το καλαμάκι) όταν ήταν λίγο πιο μικρές οι κόρες μου!
    Μου άρεσε ο τρόπος που είναι φτιαγμένα γιατί βοηθούν τα μικρά χεράκια των παιδιών να τα πιάσουν καλύτερα!
    Το κυριότερο; Δεν στάζουν!!!!!
    Να τα προτιμήσετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε;
Σχολιάστε...............