Τα παιδάκια σας δεν πίνουν τον φυσικό τους χυμό; Κάντε το παιχνίδι!












Ανακαλύψαμε, κάπου καταχωνιασμένο, το συγκεκριμένο αποχυμωτή της Moulinex. Παλιό μοντέλο αλλά δουλεύει ευτυχώς ακόμη! Η διαδικασία απλή. Πλένουμε καλά τα φρούτα που θέλουμε να κάνουμε χυμό. Τα κόβουμε κομματάκια. (Δεν αφαιρούμε φλούδα-κουκούτσια). Τα υπόλοιπα τα κάνει ο αποχυμωτής. Συγκεντρώνει τα περιττά (φλούδια-κουκούτσια) στο πίσω μέρος και από μπροστά βγαίνει ο χυμός μέσα στο ποτηράκι μας.

Είναι εύκολο και γρήγορο. Στο τέλος απολαμβάνετε 100% φυσικό χυμό με φρούτα (ή και λαχανικά) που έχετε διαλέξει εσείς! Τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν μιας και είναι ασφαλές. Το βλέπουν σαν παιχνίδι, αλλά και σαν κατόρθωμα που φτιάξανε τον δικό τους χυμό. Να είστε σίγουροι ότι μετά θα το πιούν όλο! Τουλάχιστον τα δικά μας, που δεν είναι και από τα πιό ευκολότερα παιδιά στο θέμα χυμό, αδειάζουν το ποτήρι λες και πίνουν νεράκι! Πλέον ο υιός μου, κάθε ημέρα μου λέει "μαμά, θέλω χυμό από εδώ!" και μου δείχνει τον αποχυμωτή!

Μπορείτε να πειραματιστείτε με διάφορες συνταγές, διαλέγοντας μεγάλη ποικιλία από φρούτα και λαχανικά όπως, μήλο, αχλάδι, πορτοκάλι, μανταρίνια, ανανά, καρότο, και ό,τι της εποχής υπάρχει.

Το μόνο που βαριέμαι απίστευτα και είναι ολίγον μπελαλίδικο είναι ο καθαρισμός του αποχυμωτή, μιας και γίνεται σε 4 κομμάτια και καθαρίζετε κάθε εξάρτημά του. Αλλά αξίζει τον κόπο! Στην αγορά θα υπάρχουν σίγουρα καινούρια μοντέλα που ίσως να είναι καλύτερα από αυτό που έχουμε. Δεν έχω κάτι άλλο να σας πω πέρα ότι θα κολλήσετε! Καλούς χυμούς λοιπόν!

Σχόλια

  1. Μήπως μπορείς να μου πεις το μοντέλο του αποχυμωτή της φωτογραφίας το ψάχνω αλλά δεν μπορώ να το βρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασικά το συγκεκριμένο είναι από τα παλιά μοντέλα, όπως μπορώ να δω και στο google, γιατί στη σελίδα της moulinex δεν έβγαλα άκρη....
      Επίσης ο συγκεκριμένος αποχυμωτής είναι της φίλης Kalli και δεν ξέρω από που τον έχει αγοράσει ακριβώς. Αλλά και τον δικό μου αν δεις είναι πάλι παλιό μοντέλο... Τον έχω περίπου 5 χρόνια. Και να σου πω που τον πήρα δεν θα βρεις το ίδιο μοντέλο. Οπότε καλύτερα να κοιτάξεις για κάτι πιο καινούργιο.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε;
Σχολιάστε...............