Music Award with Love..................

Με τη μουσική έχω μια ιδιαίτερη σχέση και μάλλον έχει κι εκείνη μαζί μου. Μου αρέσουν σχεδόν όλα τα είδη μουσικής. Δεν είμαι "κολλημένη" μόνο σε ένα είδος. Ξεχωρίζω μουσικές, τραγούδια, στίχους και κρατάω βαθιά μέσα μου αυτά που με συγκινούν.
Η φίλη Kalli χαρίζει σε όποιον θέλει (ανατρέποντας λίγο τους κανόνες) το βραβείο "I love music and I love your blog".


Εγώ το ζήτησα και το πήρα γιατί η μουσική είναι κάτι που με συνεπαίρνει, με ξεσηκώνει, μου φέρνει αναμνήσεις από το παρελθόν, με ταξιδεύει, με χαλαρώνει και με "αδειάζει" από τις έγνοιες της καθημερινότητας.
Από τη μεριά μου όμως θα τηρήσω τους κανόνες και αφού σας "ταξιδέψω" στα μουσικά μου όνειρα θα το χαρίσω σε αγαπημένους φίλους της blogo-οικογένειας!

5 τραγούδια-5 blogs. Δύσκολη επιλογή. Για να δούμε..........



Ένα τραγούδι που αγαπώ ιδιαίτερα. Δεν θα ξεχάσω μια συναυλία στο Λυκαβηττό. Ο καλός μου να με έχει αγκαλιά, ο Νταλάρας να τραγουδάει στη σκηνή και εκείνος να με κοιτάζει στα μάτια και να μου το σιγοτραγουδάει. Κάτω από το φως των αστεριών! Δεν τον ερωτεύεσαι μετά τον άλλον; Ε, πείτε μου; Ήταν η πιο ρομαντική βραδιά της ζωής μου!



Το πιο ερωτικό τραγούδι που γράφτηκε ποτέ και τραγουδήθηκε από μια ιδιαίτερη και αξέχαστη φωνή. Αξέχαστη και η συναυλία του Νικόλα στο Μυλοπόταμο, στην αμμουδιά, με το κύμα να σκάει στους βράχους, κάτω από το Αυγουστιάτικο φεγγάρι και με τη βροχή να σου βρέχει το πρόσωπο! Ο ίδιος να τραγουδάει τον Αύγουστο χωρίς ορχήστρα, μόνο με τη φυσαρμόνικα του!



Το τραγούδι της κόρης μου! Ίσως το πιο γλυκό που έχω ακούσει μέχρι τώρα! Και οι στίχοι θαρρείς και έχουν γραφτεί για εκείνη! Την πήρε ο ήλιος από το χέρι στη ζωή μας να τη φέρει και η καρδιά μας στάζει μέλι κάθε φορά που μας μιλάει! Νεφέλη μου, κουκλίτσα, γλυκό του κουταλιού, είσαι μια σταλίτσα στην άκρη του φιλιού!



Ένα τραγούδι που όταν το πρωτοάκουσα είχα χάσει ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο. Κάθε φορά που το ακούω θυμάμαι αυτό το πρόσωπο με νοσταλγία, με αγάπη. Θυμάμαι τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε μαζί, τα πρωινά που ήπιαμε μαζί καφέ και κουσκουσάραμε, τις πλάκες που κάναμε από το τηλέφωνο. Ήταν η δεύτερη μανούλα μου. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μου Μαράκι μου!


Πολυαγαπημένη μουσική που γνώρισα σε τρέϊλερ του "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών", που όμως ανήκει σε άλλη ταινία, την οποία θέλω να δω και δεν έχω καταφέρει ακόμα! Requiem for a dream ο τίτλος της. Από το soundratck όμως καταλαβαίνω ότι θα γίνει μία από τις πιο αγαπημένες! Απολαύστε το!

Υπάρχουν κι άλλα πολλά αγαπημένα τραγούδια και μουσικές αλλά εδώ θέλουμε μόνο 5. Ίσως τα πιο αγαπημένα...... 

Με τη σειρά μου θέλω να δώσω το βραβείο αλλά και τη χαρά να μοιραστούν τα μουσικά ακούσματα τους και άλλα 5 blogs!

1. Στη Georgina του "Προφανώς θα αδυνατίσω". Γιατί και το αδυνάτισμα θέλει καλοπέραση και καλή μουσική!
2. Στη maritsa, μια "Όμορφη" μαμά-γυναίκα που μας δίνει να καταλάβουμε ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας!
3. Στη Χριστίνα που είναι "Happy mommy"! Και πως να μην είναι άλλωστε αφού περιμένει το τρίτο της παιδάκι; Με το καλό!
4. Στην Άννα, μια δασκάλα που μαγεύει τους μαθητές της και τους αναγνώστες της με ένα και μόνο "Άμπρα Κατάμπρα"!
5. Η Mana γράφει στο "Μάνα είναι μόνο μία" με τόση ευστροφία και χιούμορ που δεν θα σταματήσεις να διαβάζεις αν δεν τελειώσει η ανάρτηση, όσο μεγάλη κι αν είναι!!!

Αφήστε λοιπόν τη μουσική να πλυμμηρίσει τη ζωή σας, την καθημερινότητα σας και να χρωματίσει την κάθε μέρα σας όσο μουντή κι αν είναι!



Σχόλια

  1. Γράφω μεγάλες αναρτήσεις ε; η τελευταία σου πρόταση όλα τα λεφτά. η μουσική τα κάνει όλα καλύτερα.
    σε ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι δεν βλέπεις και τις δικές μου! Ψάχνεις να βρεις το τέλος. χαχαχαχα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eυχαριστω πολύ για το βραβείο και για το σχολιο σου....Θα επανέλθω με ανάρτηση μετα το 3ημερο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αννούλα μου γλυκιά, καλό τριήμερο! Θα περιμένω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γειά σου καλή μου! Ευχαριστώ πολύ για το βραβείο αλλά το αρνήθηκα και αλλού γιατι όπως και ο Χριστιανόπουλος έτσι κι εγω δεν παραλαμβάνω! Ωστόσο να τι ακούγα τον τελευταίο χρόνο...

    http://profanws8adunatisw.blogspot.com/search/label/%CE%A4%CE%B1%20%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CF%89%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC%20%CE%BC%CE%BF%CF%85%20%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1

    Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με τέτοια μουσικά ακούσματα και εγώ θα αρνιόμουν το βραβείο. Της δικής μας σχολής είσαι κι εσύ βλέπω.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε;
Σχολιάστε...............