"Αγαπημένε μου αντρούλη..............


Ένα πολύ εύστοχο κείμενο που βρήκα σε προφίλ φίλης χθες το μεσημέρι στο facebook. Ένα κείμενο το οποίο κυκλοφόρησε χθες σε πολλά προφίλ γυναικών (παντρεμένων φυσικά) και μας έκανε όλους να γελάσουμε αλλά και να συμφωνήσουμε με αυτά που γράφει.....
Διαβάστε το και σίγουρα θα θέλετε να το τυπώσετε και να το διαβάσετε κι εσείς με τη σειρά σας στον  δικό σας αντρούλη!!!


.....σε ευχαριστώ για την υπέροχη οικογένειά μας, θέλω απλώς να σου θυμίσω ό,τι:

1) Η γυναίκα σου εκτός από σύζυγός σου είναι και μανούλα, εργαζόμενη, νοικοκυρά, γυναίκα και προπάντων ΑΝΘΡΩΠΟΣ και όχι κάποιου είδους ακούραστος εξωγήινος...

2) Η γυναίκα σου, (όπως και όλες οι μανάδες), εργάζεται 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, δεν παίρνει ρεπό, άδειες αναρρωτικές τίποτα..

3) Και η γυναίκα 
σου αγχώνεται/φοβάται/στεναχωριέται με την κατάσταση της χώρας και την κρίση, (επειδή περνάμε αρκετό χρόνο στην κουζίνα δεν σημαίνει οτι νοιαζόμαστε μόνο να μην κόψει η μαγιονέζα..),άρα δεν είναι μόνο τα "πολλά στο κεφάλι σου" είναι και στο δικό μου κεφάλι.

4) Όταν φέρνει στον κόσμο ένα μωρό η γυναίκα δεν γεννάει και τις οδηγίες χρήσης μετά, το μωρό το κατανοεί αργότερα με την καθημερινότητα άρα η δικαιολογία "εσύ είσαι η μάνα έχεις ένστικτο φυσικό και ξέρεις καλύτερα" ..για να μην ταΐσεις/αλλάξεις πάνα/μπεις στην διαδικασία να δεις τι θέλει και γκρινιάζει (όχι τα παιδιά δεν παίζουν μόνο..) δεν ισχύει! μαζί δεν το μεγαλώνουμε?!!!

5) Άντρα μου έχω και εγώ το δικαίωμα να πάω στην τουαλέτα/κοιμηθώ/βγω βόλτα/μιλήσω στο τηλ./ ΜΟΝΗ ΜΟΥ κάποιες φορές και χωρίς να με ακολουθείτε παντού!!

6) Αγάπη μου εγώ έχω κάνει ΕΝΑ παιδί όχι δύο, οπότε αισθάνεσαι οτι αποζητάς "μητρική" φροντίδα και ντάντεμα να πας στην ΜΑΜΑ σου.

7) Όταν ψάχνουμε κάτι δεν ανοίγουμε απλώς την ντουλάπα και κοιτάζοντας το ταβάνι φωνάζοντας "μα πουουου είναιαιαια δεν το βρίιιιισκωωωω".. εκεί είναι, κοίτα πιο μέσα,μετακίνησε και 2-3 πραγματάκια μήπως είναι από πίσω..δεν είναι δύσκολο.

8) Δεν είναι αδύνατο το παιδί μας!! Είναι μια χαρά! Δεν είναι δυνατόν να φάει ένα τεράστιο πιάτο βουνό φαϊ που του βάζει η γιαγιά του! δεν μπορεί! Έχει μικρό στομαχάκι!

9) Αντρούλη μου δεν είμαι το αφεντικό σου,πρέπει να παίρνεις και εσύ πρωτοβουλίες... είναι πολύ κουραστικό το "πάμε έξω,και που θα πάμε, όπου θες εσύ, όχι όπου θες εσύ, ε μα σου λέω που θες εσύ; εσύ που θες; εσύ...................;

10) Τέλος αντρούλη μου να ξέρεις οτι η σύζυγος και η γκόμενα είναι το ίδιο πρόσωπο, απλώς η γκόμενα είναι το πριν η σύζυγος το μετά..(όχι δεν γίνεται ταυτοχρόνως να κυκλοφορώ στην τρίχα, να φοράω 30 πόντους γόβα με το νύχι τέλειο, το μαλλί κομμωτηρίου, να παίζω με το παιδί μου, να μαγειρεύω/καθαρίζω/ταϊζω/ξεσκατίζω/ να ξεπατώνομαι στην δουλειά,στο νοικοκυριό και να είμαι και σούπερ σέξι όπως πριν που ήμουν απλώς μια γκόμενα..!)"


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε;
Σχολιάστε...............