Ο Νόμος του Μέρφυ περί γκαντεμιάς!!!!


Η Ρεβέκκα από μία ομάδα μαμάδων-Μαμαδοπαρέα  στο facebook δημοσίευσε για χάρη μιας διαδυκτιακής μαμαδοφίλης τους νόμους περί.... γκαντεμιάς! 

Εγώ διαβάζοντας τους, οφείλω να ομολογήσω, ότι τα περισσότερα μου έχουν συμβεί. Εσάς;


Οι νόμοι της ... γκαντεμιάς 

* Νόμος της μηχανικής επισκευής - Αφού τα χέρια σας καλυφθούν εξ ολοκλήρου με γράσο, τότε θα αρχίσει να σας ...;τρώει η μύτη σας ή θα θέλετε να πάτε στην τουαλέτα.

* Νόμος της βαρύτητας - Οποιοδήποτε εργαλείο ή βίδα, όταν πέσει, θα ...; κυλήσει προς τη λιγότερο προσβάσιμη γωνία. (Στάνταρ....... και να ήταν μόνο το εργαλείο ή η βίδα;)

* Νόμος των πιθανοτήτων - Η πιθανότητα του να σας παρακολουθούν είναι ανάλογη της ηλιθιότητας της πράξης σας.

* Νόμος των Τυχαίων Αριθμών - Αν καλέσετε λάθος αριθμό, η γραμμή ποτέ δεν είναι κατειλημμένη και κάποιος πάντα θα απαντήσει. (Εννοείται......)

* Νόμος του Άλλοθι - Αν πείτε στον προϊστάμενό σας ότι καθυστερήσατε να πάτε στη δουλειά γιατί έσκασε το λάστιχο του αυτοκινήτου σας, την επομένη όντως θα σκάσει το λάστιχο του αυτοκινήτου σας. (Το ίδιο ισχύει κι αν του πείτε ότι δεν αισθανόσασταν καλά)

* Νόμος των Αλλαγών - Όταν αλλάζετε λωρίδα κυκλοφορίας στο δρόμο, η λωρίδα που μόλις αφήσατε θα αρχίσει να κινείται πιο γρήγορα από εκείνη στην οποία μετακινηθήκατε. (Παρόλο που δεν είμαι οδηγός αλλά συνοδηγός το έχω ζήσει πολλές φορές όταν μετακινούμαστε οικογενειακώς με το αυτοκίνητο)

* Νόμος του Μπάνιου - Με το που βυθίζετε το σώμα σας στην μπανιέρα, είναι βέβαιο ότι το τηλέφωνο θα χτυπήσει. (Και με το που θα κάνετε την κίνηση να κατεβάσετε το παντελόνι σας στην τουαλέτα!!!)

* Νόμος των Συναντήσεων - Η πιθανότητα να συναντήσετε τυχαία κάποιον που γνωρίζετε αυξάνεται άρδην όταν βρίσκεστε με άτομο που δε θέλετε να σας δουν μαζί. (Θαρρείτε και κάποιος μας παρακολουθεί)

* Νόμος του αποτελέσματος - Όταν προσπαθήσετε να αποδείξετε σε κάποιον ότι ένα μηχάνημα δε δουλεύει, εκείνη τη στιγμή θα δουλέψει. (Ουουουου αυτό κι αν έχει συμβεί άπειρες φορές!!!!)

* Νόμος της Βιομηχανικής - Η ένταση της φαγούρας είναι ανάλογη του βαθμού δυσκολίας στο να ξύσετε το συγκεκριμένο σημείο. (Πάααααντα!!!)

* Νόμος θεάτρου, σινεμά - Τα άτομα των οποίων οι θέσεις απέχουν περισσότερο από το διάδρομο θα φτάσουν τελευταία και είναι πάντα εκείνα που θα εγκαταλείψουν τις θέσεις τους αρκετές φορές για να πάρουν ένα σνακ, κάτι να πιουν ή να πάνε στην τουαλέτα και που θα φύγουν πριν από το τέλος της παράστασης ή της προβολής. Εκείνοι που κάθονται δίπλα στο διάδρομο ουδέποτε μετακινούνται, έχουν πολύ μακριά πόδια ή μεγάλες κοιλιές και πάντα περιμένουν μέχρι να αδειάσει η αίθουσα για να σηκωθούν.

* Νόμος του Καφέ - Με το που καθίσετε να απολαύσετε ένα ζεστό καφέ στη δουλειά, ο προϊστάμενός σας θα σας ζητήσει να κάνετε κάτι που θα διαρκέσει έως ότου να κρυώσει ο καφές σας. Το ίδιο συμβαίνει και με τον φραπέ το καλοκαίρι (σ.σ.: φραπές όχι φρέντο, φραπές!) που θα βράζει μέχρι να επιστρέψετε σε αυτόν. (Αυτό γιατί μου συμβαίνει συνέχεια στη δουλειά μου λέτε εεεεεεεεε;)

* Νόμος των Αποδυτηρίων - Εάν υπάρχουν μόλις δύο άτομα σε αποδυτήρια, θα έχουν γειτονικά ντουλαπάκια.

* Νόμος Φυσικών Επιφανειών - Η πιθανότητα μιας φέτας ψωμί με μαρμελάδα να προσγειωθεί με την πλευρά της μαρμελάδας στο χαλί είναι ανάλογη του πόσο καινούριο και ακριβό είναι αυτό το χαλί. (Την ίδια πιθανότητα έχει και μια φέτα ψωμί με βούτυρο και μέλι..... Μιλάω εκ πείρας!!!)

* Νόμος των Λογικών Επιχειρημάτων - Τα πάντα είναι δυνατά όταν δεν έχετε ιδέα για τι μιλάτε.

* Νόμος της Ενδυματολογικής Εμφάνισης - Αν τα ρούχα σας κάνουν, δεν είναι ωραία.

* Νόμος του Εμπορικού Μάρκετινγκ - Μόλις ανακαλύψετε ένα προϊόν που σας αρέσει πάρα μα πάρα πολύ, θα σταματήσουν την παραγωγή του. (Μα τόση γκαντεμιά πια;)

* Νόμος των Ιατρών - Εάν δεν αισθάνεστε καλά και κλείσετε ραντεβού με τον ιατρό σας, μέχρι να φτάσετε θα αισθάνεστε καλύτερα. Αν δεν κλείσετε ραντεβού θα παραμείνετε άρρωστοι.

* Νόμος επιστροφής από super market - Έχεις όλες τις σακούλες με τα ψώνια στο ένα χέρι ώστε με το άλλο να ανοίξεις την πόρτα της πολυκατοικίας σου και τα κλειδιά βρίσκονται στην ίδια πλευρά που κρατάς τα ψώνια.



Σχόλια

  1. Και να συμπληρώσω και κάποια άλλα που βρήκα τυχαία στο Google!

    - Αν μια μέρα αποφασίσεις να μετακινηθείς με λεωφορείο αντί του αυτοκινήτου (απογοητευμένος από την γκαντεμιά!), καταρχήν, η αναμονή στη στάση διαρκεί περισσότερο από την ίδια τη διαδρομή.

    - Αν βρέχει, ή έχει κρύο, ή και τα δύο, το λεωφορείο θα καθυστερήσει.

    - Αν πας στη στάση νωρίς, το λεωφορείο θα καθυστερήσει. Αν καθυστερήσεις να πας στη στάση, θα έρθει νωρίς, ενώ τα λεωφορεία που περιμένουν οι άλλοι στην στάση φτάνουν πάντα στην ώρα τους. (Κάτι μας είπες τώρα!!)

    - Το λεωφορείο που περιμένεις πάντα περνάει πρώτα προς την αντίθετη κατεύθυνση. (Αααα καλά αποδεδειγμένο!!!)

    - Αν περπατώντας προς τη στάση κοιτάζεις κάθε τόσο πίσω σου για να δεις αν έρχεται το λεωφορείο, δεν θα έρθει. Αν δεν κοιτάζεις, θα σε προσπεράσει τη στιγμή που φτάνεις στη στάση. (Το έχω πάθει άπειρες φορές!)

    - Αν περιμένεις για πολλή ώρα στη στάση και αποφασίσεις να φύγεις, το λεωφορείο θα φτάσει μόλις έχεις απομακρυνθεί τόσο ώστε να μην μπορείς να το προλάβεις. (Το ίδιο!)

    - Αν ανάψεις τσιγάρο στη στάση, έρχεται το λεωφορείο και πρέπει να το σβήσεις.

    - Αν βρέχει, ή έχει κρύο, ή και τα δύο, το λεωφορείο θα καθυστερήσει. (αυτό το έπαθα σήμερα και κυριολεκτικά ξεπάγιασα!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α καλά!!! Ο Μέρφυ είναι φίλος μου!!! Τον βρίσκω συνεχώς μπροστά μου :)
    Το νόμο του Μέρφυ για μαμάδες τον ξέρεις; Αααα, είναι πολύ ενδιαφέρων νόμος!
    - Αν ουρλιάξει στο παιδί σας στο δρόμο, απέναντι θα είναι κάποιος γνωστός.
    - Αν μόλις έχετε αλλάξει το παιδί σας, σίγουρα θα τα ξανακάνει άμεσα.
    - Αν μόλις έχετε κοιμήσει το παιδί, σίγουρα θα χτυπήσει το τηλέφωνο. Ενώ αν το παιδί είναι ξύπνιο και ήσυχο κανείς δεν θα πάρει τηλέφωνο.
    - Αν το παιδί είναι κουρασμένο ή έχει πάρει για λόγους υγείας σιρόπι που φέρνει υπνηλία, σίγουρα θα του φέρει αϋπνία.
    - Αν είναι Παρασκευή βράδυ και περιμένετε το σαββατοκύριακο για να βγείτε, το παιδί θα αρρωστήσει.
    - Αν έχετε δύο παιδιά μόλις αναρρώσει το ένα θα αρρωστήσει το άλλο (την επόμενη Παρασκευή).
    - Αν το παιδί είναι μόνο του και ήσυχο στο δωμάτιό του, κάπου θα έχει βάλει "φωτιά".
    - Αν το παιδί σας δεν τρώει ποτέ γλυκά, θα το κάνει μια μέρα μπροστά στην παιδίατρο αρπάζοντας μια χούφτα καραμέλες.
    - Τα παιδιά των άλλων τα κάνουν όλα καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται ότι τα ξέρω..... και τα έχω ζήσει και στο πετσί μου 10 χρόνια τώρα με δύο παιδιά!!!!
      Και να προσθέσω και αυτό που συνέβη μόλις χθες το βράδυ.....

      -Αν θες να κοιμηθεί γρήγορα το πιτσιρίκι σου, επειδή θέλεις να πας σε μια φιλενάδα σου να τη βοηθήσεις σε κάτι, εκείνο θα θυμηθεί-αφού έχει ξαπλώσει και γλαρώσει-ότι θέλει να πάει τουαλέτα, να πιει νερό κλπ με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η διαδικασία του ύπνου ξανά μανά από την αρχή!!!

      Διαγραφή
  3. Χαχαχα, είναι όλα αλήθεια! Ειδικά και αυτά που έβαλε η Ασπασία παραπάνω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αλήθεια λέτε α... για το μπάνιο με το που μπαίνεις στην μπανιέρα ήρεμα και ωραία αν δεν κτυπήσει το τηλέφωνο θα συμβούν όλα τα απίθανα και θα σε ζητήσει όλη η οικογένεια έτσι συμπτωματικά !!!!!!!
    μπραβο στη Μαμα ελ στην Ρεβέκκα και σε όλη την μαμαδοπαρέα βρε ποιός νόμος του Μέρφυ
    ο νόμος εξαφάνισης μαμαδων απο προσώπου γης είναι αυτός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μου έχουν συμβεί όλοι οι Μέρφηδες εκτός από του μπάνιου....έχω ντουζιέρα:)
    Απίθανα όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε;
Σχολιάστε...............