21 παιδικές δραστηριότητες στην χριστουγεννιάτικη Αθήνα


Οι επόμενες εβδομάδες είναι αφιερωμένες στα παιδιά. Η πόλη στολίζεται, τα λαμπιόνια ανάβουν, τα έλατα παίρνουν θέση, τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια κυριαρχούν και κάθε γωνιά της πόλης ετοιμάζεται να υποδεχθεί αυτούς που περισσότερο από κάθε άλλον μπορούν να εκτιμήσουν την χαρά την οποία φέρνουν μαζί τους οι γιορτές των Χριστουγέννων: τους ανήλικους πολίτες αυτής της πόλης. 


Η Αθήνα, λοιπόν, ξεχνά για λίγο τα βάσανά της και ντύνονται στα γιορτινά της για χάρη των παιδιών. Εμείς εντοπίσαμε 21 διευθύνσεις, δραστηριότητες και events γιορτινού χαρακτήρα που μπορούν να φιλοξενήσουν την χριστουγεννιάτικη διάθεση όλης της οικογένειας, και σας προτείνουμε να γίνετε κι εσείς πάλι παιδιά, μαζί με τα δικά σας. 


*Christmas Kids Festival 
«Εκεί που οι ευχές γίνονται πραγματικότητα», στήθηκε το πρώτο Christmas Kids Festival, ένα ολοήμερο πάρτι επικών διαστάσεων που θα πραγματοποιηθεί δύο ημέρες πριν τα Χριστούγεννα στο Smart Park των Σπάτων από την «Κορυφογραμμή». Δέντρο με ευχές, παιδοψυχολογία για γονείς, χορός, φιλανθρωπικές δράσεις, παραμύθια, laser shows, ζωγραφική, μαγειρική και καλλιτεχνικά happenings γεμίζουν το πρόγραμμα, που μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ.  
Info: 
Εμπορικό Κέντρο Smart Park, E. Πουλάκη, Σπάτα. 
Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012 
Ώρες εκδήλωσης: 10:00 το πρωί έως 22:00 το βράδυ 




*Santa Klaus Kingdom 
Για πρώτη φορά καταφτάνει στην Ελλάδα το Santa Klaus Kingdom και γεμίζει με χριστουγεννιάτικη μαγεία ένα παραμυθένια κλειστό θεματικό πάρκο 12.000 στρεμμάτων στην Παιανία. Παγοδρομίες, μυθολογικές βόλτες στο ειδικό πάρκο, παραστάσεις, συναυλίες, laser shows, 3D προβολές, χιονοτσουλήθρες και νοστιμιές από την κουζίνα του Άη Βασίλη είναι λίγες από τις επιλογές του «Βασιλείου». 


Info: Τιμή εισιτηρίου: 3€ τις καθημερινές, 4€ τα Σαββατοκύριακα 
Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά από τις 11:00 ως τις 23:00 
Διεύθυνση Μ.E.C. Παιανίας: Λεωφόρος Αθηνών- Λαυρίου 301, Αττική Οδός, έξοδος 17 (Κάντζα). Μετρό, σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας (δωρεάν μεταφορά με λεωφορεία προς το M.E.C.) Πληροφορίες: 215 5305014 



Η «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία στην Τεχνόπολη» ξετυλίγεται στην Τεχνόπολη για μικρούς και μεγάλους: Σε εορταστική ατμόσφαιρα και με μία σειρά ποιοτικών ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων για όλη την οικογένεια, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές σε προσιτές τιμές. Τόσο οι εξωτερικοί χώροι όσο και οι αίθουσες της Τεχνόπολης θα μεταμορφωθούν σε ένα χριστουγεννιάτικο πάρκο με παιχνίδια και δραστηριότητες για όλους. Παράλληλα στον προαύλιο χώρο θα λειτουργήσει μεγάλη χριστουγεννιάτικη αγορά. Στολίδια για το δέντρο αλλά και ζεστό κρασί, λουκουμάδες, μυρωδάτα τσουρέκια και άλλες πολλές γιορτινές λιχουδιές και γεύσεις θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών. 
Info: Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι, τηλ: 210 3475518 
20/12-7/1 Είσοδος ελεύθερη 
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινές: 12.00 -22.00 
Αργίες, Σάββατο & Κυριακή: 10.00 – 00.00 



*Ο Άη Βασίλης προσγειώνεται στα «Αηδονάκια» 
Ανεβείτε με τα παιδιά σας στο πραγματικό αεροπλάνο του Άγιου Βασίλη, που θα «απογειωθεί» από το λούνα παρκ «τα Αηδονάκια». Οι Santa Klaus Airways θα σας ταξιδέψουν ανάμεσα από εργοστάσια γιγαντιαίων παιχνιδιών, παγοδρόμιο, σπίτι με γλυπτό από πάγο, χριστουγεννιάτικη αγορά και δωρεάν συναυλίες και εκδηλώσεις. 
Info: 
Διονυσίου 155 και Α. Παπανδρέου, Μαρούσι, Έξοδος 11 Αττικής οδού, τηλ: 210 6196948 
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινές 16.00-23.00, Σαββατοκύριακα και ημέρες γιορτών 10.00-0.00, Από 23/11 ως 6/1 

Όσοι κατηφορίσουν προς τις γειτονιές του Ρέντη και τις Νίκαιας με τα πιτσιρίκια του θα έχουν πολλές αφορμές να φρεσκάρουν την χριστουγεννιάτικη διάθεσή τους, και μάλιστα με ελεύθερη είσοδο σε όλες τις εκδηλώσεις: 
-Σάββατο 15/12 στις 17.00 στον Πολιτιστικό Πολυχώρο Μάνος Λοΐζος: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για παιδιά με χριστουγεννιάτικο face painting και tattoo, ξωτικά, χιονονεράιδες, φουσκωτές τσουλήθρες και ένα αυτοσχέδιο λούνα παρκ θα έχουν στηθεί, ενώ για τα βρέφη θα υπάρχει ειδικό baby corner. 
-Κυριακή 16/12 στις 11.00 στο Πνευματικό Κέντρο Ρέντη: Ο Μίκυ Μάους και άλλοι παιδικοί ήρωες υποδέχονται τα παιδιά για πολύ παιχνίδι, θέαμα, διαγωνισμούς χορού, karaoke και ταχυδακτυλουργικά. Την ίδια ημέρα, στις 17.00 στον πολυχώρο Μάνος Λοΐζος, παίρνουν την σκυτάλη τα εργαστήρια παιδικής ζωγραφικής και χριστουγεννιάτικης αγγειοπλαστικής. 
-Σάββατο και Κυριακή 22 και 23/12 στις 19.00, στο θέατρο Ιάκωβος Καμπανέλλης (Μπιχάκη 8), παρουσιάζεται η παιδική παράσταση «Τα ρούχα του Βασιλιά». 


*Εργαστήρι των ξωτικών στο «Κουτί των θαυμάτων» 
Στο θεατρικό εργαστήρι για παιδιά «Κουτί των Θαυμάτων» θα στηθεί ένα τρίωρο «πάρτι», ένα φανταστικό εργαστήρι ξωτικών. Τα παιδιά θα ντυθούν βοηθοί του Άγιου Βασίλη, θα καταπιαστούν με χριστουγεννιάτικες κατασκευές, θα δραματοποιήσουν αυτοσχέδιες ιστορίες και θα κατασκευάσουν στολίδια, συνοδευμένα με πολύ παιχνίδι. 
Info: Κυριακή 16/12, στις 10.30, Μυστρά 72, Άνω Γλυφάδα 
Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο 2117153187, είσοδος ανά παιδί: 10€ 



Ο Άη Βασίλης έχει ήδη καταφτάσει στο εμπορικό κέντρο River West, όπου και θα βρίσκεται κάθε απόγευμα μέχρι την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς για να υποδεχθεί στις πολύχρωμες εγκαταστάσεις του τα παιδιά αλλά και πολλούς ήρωες της Looney Tunes. Επιπλέον, μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου θα λειτουργεί παζάρι βιβλίων (καθημερινά εκτός Κυριακής, 9.00-21.00). Η εκποίηση βιβλίων οργανώνεται από το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών Βιβλιοπωλών Ελλάδος και αποτελεί πρώτης τάξεως ευκαιρία να αγοράσετε παιδικά βιβλία για τα μικρότερα μέλη της οικογένειας. 
Info: Εμπορικό κέντρο River West, Κηφισού 96, δίπλα από την ΙΚΕΑ, τηλ: 8012225050 

*Χριστουγεννιάτικη αγορά από το Ίδρυμα Θεοτόκος 
Το ίδρυμα Θεοτόκος φιλοξενείται για δύο ημέρες στο μετρό του Συντάγματος για να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά με τα παιδιά με νοητική στέρηση. Η ετήσια Χριστουγεννιάτικη Γιορτή θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό, στο σταθμό Συντάγματος. 
Info: Κυριακή 16/12/2012 (09:00-20:00), Δευτέρα 17/12/2012 (09:00-20:00) 




Το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης, σε συνεργασία με το Ιδιωτικό Βρεφονηπιακό Παιδικό Σταθμό- Νηπιαγωγείο PLAYLAND, διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση με τραγούδια από τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης και του Νηπιαγωγείου PLAYLAND. Στην εκδήλωση αυτή, θα πωλούνται γλάστρες ζωγραφισμένες και φυτεμένες από τα ίδια τα παιδιά της καλλιτεχνικής ομάδας του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης αλλά και τα παιδιά του PLAYLAND. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης. 
Info: 
Σάββατο 15 Δεκεμβρίου από τις 18:00 έως τις 20.30μ.μ. 
ξενοδοχείο Arion, A Luxury Collection Resort & Spa - αίθουσα Alexander Ballroom 
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη 



Οι μικροί επισκέπτες του εμπορικού κέντρου Athens Heart συνεργάζονται με τα «ραφτάκια» του Αϊ Βασίλη για να φτιάξουν μαζί τους τη στολή του. Στόχος, να προλάβουν να ντύσουν τον Αϊ Βασίλη ώστε να μοιράσει έγκαιρα τα δώρα σε όλα τα παιδιά του κόσμου. Περνώντας από όλα τα επίπεδα του εμπορικού, οι μικροί φίλοι θα έχουν την ευκαιρία μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες να κατασκευάσουν με διαφορετικά υλικά τη δική τους εκδοχή της στολής του Αϊ Βασίλη, να κατασκευάζουν ημερολόγια, να στήνουν τις δικές τους γιορτινές ιστορίες με βάση αντικείμενα που θα βρίσκουν στη μαγική βαλίτσα του ράφτη και να μπουν στην κλήρωση για πολλά δώρα από τα γύρω καταστήματα. Η γιορτινή ατμόσφαιρα συμπληρώνεται με τον παιδότοπο, το roller skate, το baby kart, το τραμπολίνο, το τρενάκι, το carousel και φυσικά, το μεγαλύτερο παγοδρόμιο της χώρας. 
Info: Πειραιώς 180, τηλ: Κόμβος Χαμοστέρνας, τηλ.: 210 3414105 



*Το πιο ψηλό δέντρο από… τουβλάκια Lego στο Golden Hall 
Στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, τα τουβλάκια LEGO περιμένουν τα παιδιά που θα το επισκεφθούν, για να σχηματίσουν τουβλάκι-τουβλάκι το πρώτο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ελλάδα που θα χτιστεί με 175.000 πολύχρωμα κομμάτια, και θα αποκτήσει ύψος έξι μέτρων και εικοσιπέντε εκατοστών. 
Info: 
Η δράση θα λαμβάνει χώρα καθημερινά από τις 12 ως τις 23/12 
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά: 13.00-20.00, Σάββατο 11.00-19.00, Κυριακή 23/12: 10.00-18.00 


Παιχνίδι, αναμνήσεις, γνώσεις και διασκέδαση έχει το πρόγραμμα στο Σχολείο Παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, από την Παρασκευή 14/12 στις 19.30 (και μέχρι τις 23/12) διοργανώνεται παζάρι με χειροποίητα αντικείμενα και γλυκίσματα για καλό σκοπό, ενώ το ίδιο βράδυ από τις 21.00 ακολουθούν μουσικά happenings. Το Σάββατο 15/12 στις 11.00 θα λάβουν χώρα γιορτινά εργαστήρια για παιδιά 2,5 ως 10 ετών και για γονείς, στις 14.00 θα ακολουθήσουν αφηγήσεις παραμυθιών και προβολές εικαστικών εργαστηρίων και στις 21.00 ένα «αλλιώτικο» εργαστήρι μόνο για ενήλικους, με αφορμή την παράσταση «στο Μικρό Περιβολάκι μας», που θα παρουσιαστεί στις 16/12 στις 12.00. 
Info: Μείνετε ενήμεροι για όλες τις υπόλοιπες εκδηλώσεις που θα οργανώσει κατά την διάρκεια των γιορτών το Σχολείο Παιχνιδιού και τις τιμές εισόδου για την καθεμία εδώ  
Λεπενιώτου 8, Ψυρρή, τηλ: 2103235462 



«Η Αθήνα γιορτάζει» είναι το σύνθημα που έδωσε ο Δήμος Αθηναίων στην συνέντευξη τύπου, όπου παρουσίασε τις φετινές εορταστικές εκδηλώσεις, που μπορεί να μείωσαν το budget τους, αλλά όχι και την ποσότητα και ποικιλία των events – δείτε τα όλα αναλυτικά εδώ. Στις γαλάζιες σελίδες της λίστας θα βρείτε όλες τις παιδικές εκδηλώσεις, όπως το δωρεάν παγοδρόμιο που θα στηθεί στο Σύνταγμα από τις 11/12, τα εργαστήρια, τις εκδηλώσεις και τις παραστάσεις στα πολιτιστικά κέντρα του δήμου (στις περισσότερες περιπτώσεις η συμμετοχή ανά παιδί είναι 4 ή 5€), τις δωρεάν συναυλίες, παντομίμες, χορούς και events στην πλατεία Συντάγματος και πολλές ακόμη εκπλήξεις. 

*Δεκέμβριος στο Παίξε Γέλασε 
Στο πολύχρωμο παιδικό στέκι της Αργυρούπολης, ο Δεκέμβριος φέρνει πολλά καλούδια. Πάρτε μια γεύση από τις εκδηλώσεις που «μυρίζουν» Χριστούγεννα: Μεταμορφώσεις θεατρικού παιχνιδιού, κατασκευή ευχετήριων καρτών, ξύλινες κατασκευές, θεατρικές παραστάσεις, κατασκευή χειροποίητων δώρων, θεατρικό παιχνίδι, μάχη μεταξύ… κουραμπιέδων και μελομακάρονων, μεγάλο Χριστουγεννιάτικο πάρτι, ποδαρικό του 2013 με μάγο και τα ταχυδακτυλουργικά του και ήθη και έθιμα των Φώτων και των Καλικάντζαρων από όλη την Ελλάδα. Για αναλυτικές πληροφορίες του εκτενούς προγράμματος του Παίξε Γέλασε δείτε εδώ.  
Info: 
Παίξε γέλασε, Κυπρίων Αγωνιστών 14 Αργυρούπολη, τηλ: 2109957697 
Για όλες τις παραπάνω δραστηριότητες είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. 
Ώρα έναρξης 18:30, Εισιτ. εισόδου 5 ευρώ/7 ευρώ 




"Χαρίζω + Ανταλλάσσω + Δημιουργώ" για ένα αλληλέγγυο 2013: Με αυτό το σύνθημα, η ομάδα του Baby Feat καταφθάνει στο Σύνταγμα στο πλαίσιο των γιορτινών εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων, με το εξής πρόγραμμα: 
12:00 - 19:00 χαριστικό και ανταλλακτικό παζάρι με βρεφικά και παιδικά είδη 
12:00 - 19:00 Μουσικοθεατρικές γιορτινές δραστηριότητες συντονίζουν η Νεφέλη Καρούκη και η Αυγουστίνα Σχολίδου για παιδάκια από 4 χρονών και πολλές χειροποίητες δημιουργίες και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. 




Ο δημιουργικός παιδότοπος MyPlayce απευθύνεται σε παιδιά 18 μηνών ως 6 ετών, και φυσικά ανακηρύσσει τον Δεκέμβριο… επίτιμο μήνα της χρονιάς, προγραμματίζοντας πολλές δράσεις για τους μικρούς του φίλους. Συγκεκριμένα, για την εβδομάδα 10-15/12 οι «Μικροί Σκούφοι» θα απασχοληθούν με… κουραμπιέδες και χριστουγεννιάτικα στολίδια από μηλοπολτό και κανέλα, ενώ οι «Μικροί Πικάσο» θα φτιάξουν χριστουγεννιάτικα δέντρα, ένα διακοσμητικό και ένα… που μπορούν να το φάνε. Την εβδομάδα 17-22/12, οι «Μικροί Σκούφοι» θα φτιάξουν χριστουγεννιάτικα cookies και δεντρόσπιτα που τρώγονται, ενώ οι «Μικροί Πικάσο» θα φιλοτεχνήσουν Άγιους Βασίληδες και τους ταράνδους τους. 
Info: Θα βρείτε την πολύχρωμη γωνιά του MyPlace σε δύο σημεία στην πόλη, στο Ψυχικό (Αδριανείου 44, τηλ: 210 6727630) και στην Ερυθραία (Εκάλης 37, τηλ: 210 8076110). Επικοινωνήστε στα παραπάνω τηλέφωνα για τις ώρες, το κόστος και τις λεπτομέρειες κάθε επιμέρους δράσης. 

*Χριστουγεννιάτικα παραμύθια στη Μαγεμένη Πόλη από την Σάσα Βούλγαρη 
Η «Μαγεμένη Πυξίδα» του Πειραιά υποδέχεται την Σάσα Βούλγαρη, που θα αφηγηθεί «μαγικά» παραμύθια και γιορταστικές παραδόσεις από όλο τον κόσμο, που μιλούν για τις αξίες της προσφοράς, της γενναιοδωρίας και της αγάπης. Οι αφηγήσεις απευθύνονται σε παιδιά τουλάχιστον 4 ετών, που θα πρέπει να συνοδεύονται από κάποιον ενήλικο. 
Info: Μαγεμένη Πυξία, Καραΐσκου 108, Πειραιάς 
Σάββατο 15/12 στις 12.30, Απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο 2104124556 


Τριάντα παιδιά «θαύματα» κατακλύζουν το θέατρο Badminton με τις γυμναστικές τους επιδόσεις. Παιδιά 6-18 ετών έγιναν… «Ιπτάμενα» και καταφθάνουν για να παρουσιάσουν ένα θέαμα ακροβατικών, τραγουδιού και χορού στους Έλληνες συνομηλίκους τους. 
Info: Θέατρο Badminton, Ολυμπιακά Ακίνητα Γουδή, τηλ: 2169001633 
14/12 (στις 19.30), 15/12 (στις 12.00 και 19.30) και 16/12 (στις 12.00 και 18.30) 
Εισιτήρια: 10, 15, 17€ 

*Μια νιφάδα τα Χριστούγεννα 
Η εταιρία θεάτρου One two free παρουσιάζει την παιδική παράσταση «Μια νιφάδα τα Χριστούγεννα» κάθε Κυριακή μέχρι τα Χριστούγεννα – ένα επίκαιρο παραμύθι για τα ήθη και τα έθιμα που έχουν ξεχαστεί, μαζί με τις πανανθρώπινες αξίες και το νόημα των Χριστουγέννων που πρεσβεύουν. Μετά την παράσταση, ακολουθεί θεατρικό παιχνίδι. 
Info: Χώρος τέχνης 14η ημέρα, Καλλιρόης 10, τηλ: 210 9241992 
Κάθε Κυριακή ως τις 23/12 στις 12.00, είσοδος 8€, παιδικό/ανέργων/πολυτέκνων 5€ 

*Τα παιδιά πάνε σινεμά 
Το Cine Παράδεισος στον Κορυδαλλό δημιούργησε εορταστική κινηματογραφική ατμόσφαιρα για τους μικρούς «σινεφίλ» και οργάνωσε την χριστουγεννιάτικη εκδοχή του «Φεστιβάλ Παιδικού Κινηματογράφου» με προβολές παιδικών ταινιών, που ακολουθούνται από παιχνίδι στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του φεστιβάλ, με γιορτινές εκπλήξεις και μόλις 2€ είσοδο για τις προβολές. Το σαββατοκύριακο 15-16/12 προβάλλεται από τις 10.30 και για επτά προβολές η «Μπάρμπι: Η πριγκίπισσα και η Ποπ σταρ», στις 22-23/12 το «Μεγάλο ταξίδι της Ζαράφα», στις 29/12 το «Πολικό Εξπρές, ο «Βοηθός του Άι Βασίλη, ο «Γιος του Άη Βασίλη», και στις 30/12 το «Happy Feet 2», η «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» και ο «Γιος του Άι Βασίλη». 
Info: Cine Παράδεισος, Ζάππα 4 Κορυδαλλός, Πληροφορίες: 210-4960955 

Το Μουσείο Ηρακλειδών στον ομώνυμο (και πανέμορφο) πεζόδρομο του Θησείου, προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στα χριστουγεννιάτικα προγράμματά του. Το Σάββατο 15/12 (11.00-13.00) έχει οργανώσει αφηγήσεις και συζητήσεις με χριστουγεννιάτικα μουσικά ακούσματα και θεατρικό παιχνίδι, με άξονα τα «Διηγήματα των Χριστουγέννων από όλο τον κόσμο» και «Το ευλογημένο το μαντρί» του Φώτη Κόντογλου. Την Κυριακή 16/12 (11.30-13.30) θα πραγματοποιηθεί εργαστήρι κατασκευής Χριστουγεννιάτικης Κάρτας με την Pascaline Bossu. 
Info: Μουσείο Ηρακλειδών, Ηρακλειδών 16, Θησείο, τηλ: 210 3461981 
Συμμετοχή ανά παιδί: 20€ (10% έκπτωση για αδέλφια) 


Πηγή: in2life.gr

Σχόλια

  1. Καλημέρα :)
    Πάρα πολύ χρήσιμη ανάρτηση!!! Ευχαριστούμε πολύ για όλες αυτές τις πληροφορίες που συνέλεξες και τις μοιράζεσαι μαζί μας!

    Ασπασία

    P.S. Κάτι άσχετο: Το πολύχρωμο background πίσω από τις αναρτήσεις, τις κάνει πολύ δυσανάγνωστες. Μήπως το εμφανίζει μόνο σε εμένα και σε εσένα το βγάζει λευκό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ακολουθήσει ξεχωριστή ανάρτηση για το πρόγραμμα δράσεων από τις "Μικρές Ιστορίες".

      Περίεργο..... Εμένα το εμφανίζει κατάλευκο!!!!

      Διαγραφή
  2. Ήμουν σίγουρη ότι εσένα το βγάζει λευκό, γιατί είναι εξαιρετικά δύσκολο να διαβάζω τις αναρτήσεις με αυτό το background. Και αν το έβγαζε και σε εσένα, θα το άλλαζες.

    Έχεις ρωτήσει κανέναν άλλον πώς το βλέπει; Μήπως το εμφανίζει μόνο σε εμένα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια όχι δεν έχω ρωτήσει κανέναν άλλον πως το βλέπει και μέχρι στιγμής κανένας άλλος, εκτός από εσένα, δεν μου το έχει αναφέρει. Το ίδιο ακριβώς μου είχαν αναφέρει για το άλλο ιστολόγιο (αλλά και εκεί μόνο ένας αναγνώστης) το Mamma El Press....
      Θα ήθελα να μου πεις αν στο κάνει και εκεί. Ευχαριστώ...
      http://mammaelpress.blogspot.gr/

      Διαγραφή
  3. Αν εδώ είναι δυσανάγνωστο το κείμενο, εκεί απλά δεν διαβάζεται!!! Δεν φαίνεται καθόλου το κείμενο πάνω στο μπλε-λευκό background. Δώσε μου ένα e-mail να σου στείλω screenshots και από τα δύο blog σου να δεις τι ακριβώς εννοώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ooops sorry! Στο El Press μόλις ο browser ολοκλήρωσε το φόρτωμα της σελίδας, φάνηκε κανονικά το λευκό. Σε αυτό εδώ όμως, φαίνεται το πολύχρωμο background.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το email μου θα το βρεις εκεί που λέει Καλωσορίσατε, αν τοποθετήσεις το ποντίκι εκεί ανοίγει ένα μενού. Πατάς στους όρους χρήσης και βουαλά το email!!!

      Διαγραφή
  5. Καλημέρα. Δεν χρειάζεται να σου στείλω e-mail. Κάτι έκανες και το διόρθωσες. Τώρα το βγάζει λευκό (επιτέλους) και διαβάζονται :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πίστεψε με Ασπασία μου, δεν έκανα απολύτως τίποτα. Μάλλον θα έφταιγαν τα cookies σου. Το παθαίνω και εγώ αυτό σε κάποιες άλλες σελίδες. Πχ στις δικές μου ορισμένες φορές δεν φαίνονται οι εικόνες που έχω βάλει. Χθες έκανα και δουλειά στο γραφείο και δεν σκέφτηκα να στο πω! Το θυμήθηκα αφού είχα φύγει από το γραφείο και δεν είχα υπολογιστή.
      Φιλιά!!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε;
Σχολιάστε...............